K novému mobilu zľava až 210€! Objednaj so SLOBODOU+ alebo SLOBODOU DÁTA a ušetri so 4kou.

Tour de France 2018 môžete sledovať aj z mobilu

Už v sobotu 7. júla 2018 štartuje ďalší ročník Tour de France. Cyklisti budú do pedálov šliapať takmer celý mesiac, čaká ich totiž 21 etáp vrátane jednej individuálnej a mimoriadne divácky príťažlivej tímovej časovky.

Slovenských divákov budú isto zaujímať najmä výkony Petra Sagana a súboj o žltý dres, ktorý obhajuje Brit Chris Froome. Ako sa však zorientovať v tom, kedy do hry vstúpia špurtéri a kedy pelotón vojde do Álp či Pyrenejí, kde naše želiezko v televízii pravdepodobne vôbec neuvidíme?

Stiahnite si oficiálnu aplikáciu

Majitelia smartfónov s operačnými systémami Android a iOS to majú jednoduché. Môžu si stiahnuť oficiálnu aplikáciu, v ktorej nájdu prehľadnú mapu s profilom každej etapy, vrátane predpokladaného času dojazdu hlavného balíka a jeho presnej polohy.

Menej zapálení fanúšikovia tak budú vedieť, že sa blíži posledných a pravdepodobne najzaujímavejšich 20 kilometrov. Práve vtedy sa totiž obvykle deje to najdôležitejšie.  

Tour de France

Samozrejmosťou v aplikáciách je aj aktuálne poradie vo všetkých súťažiach, či už pôjde o najdôležitejší žltý alebo zelený, biely a bodkovaný dres.

Pridajte si k tomu množstvo fotografíí, videí a aktuálnych správ (hoci len v angličtine) a oficiálna aplikácia sa môže stať jediným zdrojom informácií, ktoré budete k TV prenosom potrebovať.

Na displeji mobilu aj živý televízny prenos

Samozrejme, moderné smartfóny a rýchly LTE internet už prinášajú aj ďalšie možnosti. Na mobile totiž môžete sledovať aj celé etapy v priamom prenose.

Tour de France Eurosport

V prehliadači si môžete spustiť napríklad internetový stream Dvojky RTVS alebo využívať platenú službu Eurosport Player.

Alternatívou môže byť služba SWAN GO, ktorá ponúka vysielanie 31 TV staníc a medzi nimi aj spomínanú Dvojku RTVS.

Zdielať článok:

Facebook Twitter Google