K novému mobilu zľava až 210€! Objednaj so SLOBODOU+ alebo SLOBODOU DÁTA a ušetri so 4kou.

To je ale štedrá nádielka! Vianočná ponuka smartfónov od 4ky je tu

Vianoce sú už doslova za rohom a vy by ste mali myslieť na aj na to, čím obdarujete svojich blízkych, ale aj seba. Čo tak napríklad nový mobil? 

Vianočnú ponuku smartfónov v e-shope 4ky sme totálne prekopali a navyše, vybrať si nové zariadenia nikdy nebolo výhodnejšie, ako práve tieto sviatky. 

Ak si totiž mobil, tablet, notebook alebo hernú konzolu kúpite aj s paušálom SLOBODA+DÁTA NAVYŠE alebo SLOBODA DÁTA, získate bonus až do výšky 210 eur. A to už sa oplatí!

Tie najlepšie smartfóny so zľavou stoviek eur

Stačí navštíviť náš e-shop a vybrať si vhodný paušál podľa toho, či viac voláte, alebo dátujete. SLOBODA 300 + má až 300 voľných minút / SMS a 17 GB dát využiteľných na čokoľvek v celej SR, rozhodnúť sa však môžete aj pre neobmedzené volania a dáta v SLOBODE ∞ +.

Paušály 4ka Vianoce 2022

K paušálu si potom vyberte nový mobil alebo iné zariadenie a vyberte si, ako dlho ho chcete splácať – celú sumu vo výške niekoľkých stoviek eur môžete rozdeliť na 12, 18, 24 alebo až 30 malých mesačných platieb. 

Bonus až 210 eur vám z ceny zariadenia automaticky odpočítame, vy teda budete platiť len za výhodný paušál a mesačnej platby zo zníženej ceny jedenkrát za mesiac. Znie to dobre?

Potom si už stačí len v e-shope vybrať ten správny telefón, alebo čokoľvek iné!

Bonus na paušál

(výška zliav v závislosti na zvolenom paušále a dĺžke splácania zariadenia)

Čo tak najlepší Android? – Samsung Galaxy S22 5G

Na Vianoce si môžete nadeliť napríklad ten najnadupanejší Samsung Galaxy S22 s trojitým zadným fotoaparátom, ktorý vám umožní robiť superkvalitné, až 50 Mpix fotografie, širokouhlé snímky alebo využívať prevratný zoom, ktorý priblíži aj tie najvzdialenejšie objekty. 

Dostanete tiež najrýchlejší 4 nm procesor od Samsungu v histórii, odolné ochranné sklo Gorilla Glass Victus+ alebo odolnosť voči vode a prachu podľa certifikácie IP68.

Za zmienku stojí aj široká paleta ochranných krytov a obalov, podpora Dual SIM, nádherný 6,1-palcový displej alebo silná 3 700 mAh batéria. 

Samsung Galaxy S22

So SLOBODOU 300 + a splácaním na obvyklé dva roky (24 mesiacov) vás tento super smartfón po zarátaní bonusu vyjde len na 37,50 eur mesačne

Najlepší pomer cena / výkon – Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G

Chápeme, niekto preferuje smartfóny s lepším pomerom cena / výkon, ktorý oproti Samsungu či Apple lepšie reprezentuje napríklad čínsky výrobca Xiaomi populárny aj na Slovensku. 

Do našej vianočnej ponuky sme preto zaradili jeho Redmi Note 11 Pro 5G, ktorý je zatiaľ absolútnym bestsellerom. 

Dôvod je jasný, ak chcete celé sviatky prekecať s rodinou a po nich budete patriť k extrémnym dátovačom, s paušálom SLOBODA NEKONEČNO + budete za mobil platiť len 6,50 eur každých 24 mesiacov. Spolu s neobmedzenými volaniami a dátami to bude 29,50 eur.  

Xiami Redmi Note 11 Pro

Zabudnite na mobil. Cez sviatky je v pohode sa hrať – Xbox Series S

Vo 4ke sme tieto Vianoce mysleli aj na tých, ktorý už mobil majú, prípadne ho zatiaľ neplánujú vymeniť. 

Tí všetci môžu siahnuť napríklad po novučičkej konzole Xbox Series S, už od 10,80 eur mesačne, ktorá vám sprístupní všetky Xbox hry novej generácie aj v 4K rozlíšení, prípadne famóznu službu Xbox GamePass so stovkami hier, z ktorých si môžete ktorúkoľvek stiahnuť a okamžite hrať aj online. 

Je tu napríklad FIFA 22, Forza Horizon 4, Minecraft a ďalšie. Ktorýkoľvek paušál, kúpený spolu s konzolou v našej vianočnej akcii potom môžete posunúť napríklad niektorému členovi rodiny. 

Xbox Series S

Domáci tlačidlový mobil pre seniorov – Noabe Essence GDP-09

Máte doma starého otca alebo mamu, ktorí už na smartfóny s dotykovými obrazovkami rezignovali? 

Do ponuky sme zaradili aj niečo presne pre nich, domáci telefón, ktorý zvládne bežné volania, má pohodlné ovládanie, displej ukazujúci volajúceho a množstvo tlačidiel na rýchle vytočenie všetkých členov rodiny jedným stlačením toho správneho. 

Zároveň však funguje ako bežný mobil, teda na SIM kartu od 4ky aj v rodinách, ktoré nemajú zriadenú žiadnu pevnú linku. 

Telefón pre seniorov

V tomto prípade možno dáva väčší zmysel zobrať si ho aj s hlasovým paušálom  SLOBODA 100 len za 12,75 EUR mesačne na 24 mesiacov, ktorý vám ponúkne 100 minút v celej SR alebo EÚ. Vybrať si ho však môžete s akýmkoľvek novým paušálom SLOBODA, ktorý potom nemusíte použiť v tomto zariadení. 

Zdielať článok:

Facebook Twitter Google