K novému mobilu zľava až 210€! Objednaj so SLOBODOU+ alebo SLOBODOU DÁTA a ušetri so 4kou.

Sloboda nemyslieť na faktúry: získajte viac a plaťte menej!

Kto by nestál o neobmedzenú hudobnú knižnicu, milióny filmových DVD-čiek alebo nekonečnú zásobu hier na voľné chvíle? Takéto kopy nosičov by sa vám však len ťažko zmestili do obývačky a o záťaži pre rodinný rozpočet ani netreba hovoriť.

Našťastie, doba sa mení a filmové aj hudobné spoločnosti si začínajú uvedomovať, že predaj jednej skladby, jedného albumu alebo obyčajného dvojhodinového filmu, ktorý zhltnete za prvý voľnejší večer, nič nerieši.

Dnes je všetko inak. Vďaka streamovacím službám, rýchlemu internetu a novému prístupu internetových gigantov máte na dosah ruky všetok obsah naraz, často rovno vo svojom mobile. Za tieto takmer neobmedzené zdroje si účtujú len malý mesačný poplatok, ktorý zaplatíte kartou aj bez toho, aby ste na faktúry museli myslieť.

Pozrite si náš prehľad služieb, ktoré zmenili trh a za pár eur mesačne ponúknu hodiny a hodiny zábavy.

Hudba cez Spotify - za 5,99 eur mesačne

Zabudnite na sťahovanie jednotlivých piesní alebo ich prácne kopírovanie na pamäťovú kartu v mobile. Vaša celoživotná databáza stoviek albumov bude aj tak len zlomkom z toho, čo ponúkajú knižnice Spotify.

Ktorýkoľvek song, nový či starý, je vďaka neustálemu on-line pripojeniu okamžite na dosah ruky. Pospevovať si ho môžete doma, po ceste do práce alebo pri športovaní. Editori Spotify dokonca neustále obmieňajú playlisty pre každú príležitosť a svoj hudobný vkus si vďaka nim vždy pravidelne rozširujete.

Cena 5,99 eur nemusí byť konečná. Prvé tri mesiace vás stoja len 0,99 eur a ušetriť sa dá tiež na rodinnom predplatnom, pri ktorom sa 8,99 eur rozpočíta medzi päť osôb žijúcich v rovnakej domácnosti.

Spotify

Filmy a seriály od Netflixu a HBO GO - 7,99 eur, resp. 4,99 eur mesačne

Každá z platforiem má svoj špecifický obsah. Na Netflixe treba vidieť Narcos, House of Cards, Black Mirror, Peaky Blinders ale aj klasiky ako Prison Break, How I Met Your Mother či všetky série kultových Priateľov a desiatky dokumentov alebo kuchárskych šou.

HBO zas boduje Hrou o tróny, aktuálnou horúcou novinkou Černobyľ o najväčšej jadrovej havárii v dejinách ľudstva a sériou True detective (Temný prípad).

Raz zaregistrujete vašu platobnú kartu a seriálové maratóny si užívate donekonečna. Malý mesačný poplatok službám pomôže s nakrúcaním vlastných originálnych titulov a v prípade, že v najbližšej dobe nebudete mať čas, obnovu predplatného môžete kedykoľvek okamžite zrušiť.

Netflix

Stovky hier v Xbox Game Pass - 9,99 eur mesačne

Nové hry naozaj nie sú lacná záležitosť. Z cien kultových titulov sa rodičom malých gejmerov rozhodne zakrúti hlava. Futbalová FIFA19 za 59,99 eur, zatiaľ posledné Call of Duty za 35 eur a viac než päť rokov staré GTA V za 25 eur.

Našťastie, dá sa to aj lacnejšie. Microsoft ponúka stovky hier v predplatnom za 9,99 eur mesačne a okrem konzoly Xbox už štartuje aj na bežných počítačoch.

Hry si môžete stiahnuť a hrať ich, pokým zo svojej karty platíte predplatné. Počas dovolenky alebo skúškového obdobia ho môžete jednoducho zrušiť a neskôr kedykoľvek aktivovať znova. O uložené výsledky a postup v misiách neprídete.

Xbox Game Pass hry

Už aj softvér pre profíkov - Photoshop, MS Office a ďalšie

Doslova šialené ceny museli ešte nedávno platiť aj profesionáli či študenti. Jedna kópia MS Office 2019 (balíček, kde je Word, Exel a PowerPoint) stojí v nekradnutej verzii viac než 140 eur, rovnako ako výkonný grafický editor Photoshop.

Microsoft aj Adobe preto zlacnili a prešli na mesačné predplatné. Balíček grafických editorov aj s 20 GB úložiskom stojí 11,99 eur mesačne, MS Office 365 zas 8,80 eur mesačne (4,20 € webová verzia).

MS Office

Samozrejme, ak budete chcieť využívať Spotify, Netflix, HBO GO a ešte sa aj legálne hrať či pracovať, mesačné poplatky sa rýchlo nazbierajú a z vášho bankového konta spolu stiahnu nemalú sumu. Platí však, že všetky služby môžete kedykoľvek zrušiť.

Menší mesačný poplatok vás tiež odbremení od platenia veľkých súm naraz a umožní vám lepšie si plánovať váš rodinný rozpočet. Navyše, rodičia môžu mať pod kontrolou výdavky svojich detí, keďže poplatky zaplatia rovno zo svojej platobnej karty.

Automatické platby kartou sú bezpečnejšie a jednoduchšie

Všetky takto zaplatené výdavky okamžite uvidíte na výpise zo svojho účtu a hlavne, netreba sa o nič starať a pamätať na rôzne dátumy splatnosti.

Že je pravidelné platenie účtov za nájom, elektrinu, plyn a iné služby poriadna otrava, si uvedomujeme aj my vo 4ke. V Mojej zóne si preto môžete pohodlne a bezpečne uložiť vašu platobnú kartu. Všetky údaje o vašej platobnej karte su totiž uložené v banke. Vami uložená platobná karta sa následne použije na automatické dobíjanie kreditu alebo automatickú úhradu mesačného poplatku nových paušálov SLOBODA pre vás aj celú vašu rodinu. Samozrejmosťou je nastavenie pravidiel ako maximálna suma dobití alebo mesačný limit na karte za mobilné služby aby vás nič nemohlo prekvapiť.

Svoje výdavky za mobil má takto pod kontrolou čoraz viac Štvorkárov, ktorí si užívajú, že všetky platby vybaví platobná karta za nich. V Mojej zóne sme v júni 2019 zaznamenali až 176 % medziročný nárast počtu všetkých transakcií za automatickú úhradu služieb a pravidelné alebo poklesové dobitie kreditu.

Automatickú úhradu z platobnej karty si môžete nastaviť aj k novému paušálu SLOBODA NEKONEČNO +, ktorý ponúka nekonečné volania a SMS aj 1 GB v celej EÚ aj nekonečné 4G/LTE dáta v sieti 4ka za 20 € mesačne. S ním si budete môcť užívať hudbu, filmy aj seriály z najpopulárnejších streamovacích služieb naozaj donekonečna!

Zdielať článok:

Facebook Twitter Google