K novému mobilu zľava až 210€! Objednaj so SLOBODOU+ alebo SLOBODOU DÁTA a ušetri so 4kou.

S týmito 5 appkami dáte svojim hlasivkám naozaj zabrať

Či už radi kričíte, alebo sa radíte medzi tichších introvertov, zrejme si ani neuvedomujete, ako dôležitý je váš hlas v každodennom živote. 

Hoci dnes už menej voláme a častejšie posielame e-maily alebo krátke správy cez chatovacie aplikácie, hlas a ľudská reč stále nezmizli ani z našich smartfónov. Presvedčia vás o tom tieto aplikácie!

Clubhouse (iOS)

Aplikácia, ktorá vznikla krátko po prepuknutí pandémie koronavírusu, sa rýchlo stala celosvetovým hitom aj napriek tomu, že je stále dostupná len pre iPhony a na verziu pre Android sa stále čaká. 

Plnohodnotná sociálna sieť Clubhouse nahradila svetové konferencie aj priateľské “kecanie” pri pive. 

Môžete si v nej nájsť témy z oblasti športu, biznisu, politiky či osobného rozvoja a počúvať aj slovenských odborníkov, alebo si vytvorte súkromnú miestnosť, kde odprezentujete vlastné témy a myšlienky.

Najlepšie na Clubhouse je, že má svoj vlastný poriadok a pravidlá, ktoré sa na rozdiel od Facebooku administrátorom stále nevymkli spod kontroly. Je to stále tak trochu prémiové a slušné miesto. 

Clubhouse

Anchor (Android, iOS)

Podcasty asi poznáte. Veľa z vás si s nimi spríjemňuje beh alebo cestu do práce. Čo ale robiť v prípade, že chcete takto kvalitný obsah sami vytvárať?

Bojíte sa, že potrebujete zložitý softvér na strih audia a mikrofóny za niekoľko stoviek eur?

Teoreticky sa dá začať aj v malom, vďaka aplikácii Anchor priamo od firmy Spotify. Umožní vám pripojiť ďalších hostí, všetko zostrihať a ešte aj ponúka bezplatný priestor, z ktorého všetko rozšírite na najznámejšie podcastové platformy. Tak hor sa do tvorby kvalitného obsahu!

Anchor

Discord (Android, iOS)

Aj Discord vám umožní pokecať s priateľmi, podobne ako Messenger alebo video hovory cez WhatsApp či Skype.

Lenže na Discorde môžete mať server, ktorý obslúži všetko na jednom mieste. Aj audio, video, chat a diskusné skupiny v rôznych témach. 

Je pre jednotlivcov, gamerov aj obrovské nadnárodné korporácie, ktoré chcú spájať svojich fanúšikov a spolupracovníkov. Oficiálny Discord server má NBA aj Formula 1 a zapojiť sa môžete tiež do skupín o investovaní či vede a technike. Je to len na vás.   

Discord

Audible (Android, iOS)

Nie je nič lepšie, ako držať voňavú knihu od obľúbeného autora. Niekedy však radšej dáte prednosť zvuku, respektíve audioknihám.

Ak sa vám ich nechce tituly zháňať rôzne po internete, môžete si predplatiť službu Audible, ktorá je vlastne Netflixom pre audioknihy.

Za necelých 8 dolárov mesačne môžete počúvať perfektne nahovorené bestsellery, rokmi overené klasiky aj inšpiratívne biografie.

Audible

StarMaker (Android, iOS)

Myslíte si, že máte okrem daru reči aj talent na spev? Overte si to, pokojne aj spolu s priateľmi, na najbližšej párty.

StarMaker je appka s vlastnou databázou hudobných skladieb, pochopiteľne aj s kompletnými textami. 

Stačí vybrať tú správu, pripojiť mikrofón a skúsiť sa predviesť. 

Starmaker karaoke

Kým vyskúšate všetky tieto appky, môžete si byť istí, že 4ka má riešenie pre fanúšikov hlasu, aj mobilných dát. 

Naše paušály SLOBODA vám totiž ponúkajú voľné minúty alebo SMS, aj veľa gigabajtov využiteľných naozaj na čokoľvek. 

SLOBODA 100+ má 11 GB dát v celej SR (z toho 3,78 GB v EU) a 100 minút alebo SMS v celej EU len za 10 eur. Pre náročných je tu SLOBODA ∞ +. K neobmedzeným dátam v SR (z toho 3,78 GB v EU) pridáva aj neobmedzené volania a SMS do celej EÚ. To všetko máte pri pravidelnej úhrade z platobnej karty iba za 20 eur mesačne

Zdielať článok:

Facebook Twitter Google