K novému mobilu zľava až 210€! Objednaj so SLOBODOU+ alebo SLOBODOU DÁTA a ušetri so 4kou.

Prelomový rok 2022: Čo sme priniesli Štvorkárom?

Na konci roka je zvykom bilancovať to, akých bolo predchádzajúcich 12 mesiacov. Vo 4ke to robíme najmä preto, aby sme vám aj v roku 2023 mohli prinášať ešte lepšie a výhodnejšie služby. 

Siedmy rok nášho pôsobenia na slovenskom trhu bol zatiaľ tým najdôležitejším. Zákazníkom s mobilnými paušálmi sme totiž predstavili úplne novú skupinu služieb pre domácnosti

Paušály, mobily, domáci internet aj televízia – 4ka je plnohodnotný operátor

V máji totiž 4ka rozšírila svoju ponuku aj o služby pre domácnosť. Okrem už dobre známych výhodných nových paušálov SLOBODA si na našom webe objednáte aj rýchly domáci internet, ktorý je navyše dostupný pre viac než milión domácností po celom Slovensku alebo 4KA TV s viac ako 111 programami televíznej zábavy. 

4ka optický internet

Stabilné internetové pripojenie, ktoré bude cez domáci Wi-Fi router poháňať všetky počítače, smartfóny či tablety vo vašej rodine, môžete mať už od 11 eur mesačne. Tí najnáročnejší naopak siahnu po 1 Gbit/s optickom pripojení, ktoré je aktuálne vrcholom ponuky 4ky. 

Teší nás, že sme po Bratislave tento rok spustili fixný 5G internet na doma aj v Trnave a Nitre. Máme ambíciu postupne prinášať fixný 5G internet aj do ďalších oblastí, kde v súčasnosti ponúkame pevný domáci internet, ktorý máme dostupný v stovkách miest a obcí. 

5G internet na doma prináša hneď niekoľko výhod. Poteší rýchlosťou až do 250 Mbit/s, ktorý nájde svoje ideálne využitie v miestach bez dostupnosti optického pripojenia. Neexistuje pritom limit na prenesené dáta. Môžete ho využiť na domáce úlohy, streamovanie filmov, videokonferencie, školské vyučovanie či online gaming.

Štvorkárom prinášame aj špičkovú televíznu zábavu. 4KA TV s viac než 111+ slovenskými, českými a zahraničnými kanálmi môžete sledovať doma, cez smart TV s našou aplikáciou, v mobile, tablete alebo počítači kdekoľvek na cestách.

Súčasťou je aj 7-dňový archív s možnosťou preskakovania reklám, vďaka ktorému svoje obľúbené programy, filmy a seriály pozeráte vtedy, kedy chcete vy, a nie keď práve bežia v telke. 

Pomáhame všetkým

Ešte na začiatku roka 4ka zareagovala aj na vojnu na Ukrajine a tisíce ľudí, ktorí na Slovensku hľadajú pomoc a útočisko. Aby mohli zostať v kontakte so svojimi blízkymi, znížili sme ceny volaní a SMS zo SR na Ukrajinu na polovicu. 

SLOBODA NA 4. Pre rodinu aj kamošov

V apríli sme predstavili aj úplnú novinku - zdieľaný nekonečný paušál SLOBODA NA 4. Tentokrát taký, ktorý myslí na peňaženku celej rodiny a prináša spoločné výhody pre celú skupinu. SLOBODA NA 4 je jeden paušál - za jednu cenu a bez viazanosti až pre 4 SIM karty. 

Tie môžete rozdeliť všetkým členom svojej rodiny, alebo známym či kamošom. Členovia skupiny v SLOBODE NA 4 si navzájom zdieľajú balík nekonečných minút alebo SMS, rovnako ako 4 GB dát v celej EÚ. Komu by sa však takýto objem dát málil, môže si ku každej SIM karte v skupine zakúpiť 1 GB, 8 GB alebo aj nekonečný objem dát v SR pre danú SIM za výhodnú cenu.

SLOBODA NA 4

Alternatívou je tiež zdieľanie nekonečných dát pre všetky 4 SIM za 24 eur na 30 dní.

4ka rozširovala pokrytie po celom Slovensku, pribúda aj 5G

Kvalitné služby mobilného operátora potrebujú aj kvalitné pokrytie. V roku 2022 sme naďalej pokračovali v budovaní našej 4G siete po celej krajine. Už v lete celkové pokrytie dosiahlo 86,5 % populácie Slovenska

Zamerali sme sa najmä na obce a mestá na Strednom a Východnom Slovensku, medzi ktorými sú aj obľúbené turistické destinácie ako Východná, Dolný Kubín, Važec, Oravský Podzámok, Rajecké Teplice či Bardejovské Kúpele, takže so 4kou budete už aj na najbližšej dovolenke. 

A to nielen na Slovensku! V apríli sme totiž spustili 5G roaming v 7 európskych krajinách, vďaka ktorému budú Štvorkári na dovolenkách a pracovných cestách surfovať rýchlejšie. Stále pritom platí, že nové paušály SLOBODA ponúkajú aj dáta v EÚ bez príplatku.

5G pritom už od tohto roka môžete využívať v častiach Bratislavy, Banskej Bystrice, Nitry a Trnavy. Stačí sa len nachádzať v pokrytí 5G siete 4ky, vlastniť smartfón, ktorý rýchlosť 5G podporuje a povoliť túto rýchlejšiu sieť v nastaveniach.

4ka pokrytie signálom

Náš e-shop nikdy nebol tak plný výkonných smartfónov

Z e-shopu si stále môžete vybrať mobil aj spolu s paušálom a cenu zariadenia si rozložiť na 12, 18, 24 alebo 30 mesačných platieb. Namiesto plnej sumy za mobil vo výške stoviek eur tak budete platiť len menšie mesačné platby, pričom na mobil môžete využiť bonus až do výšky 210 eur.

Vo vianočnej ponuke pribudlo 12 nových zariadení, medzi ktorými nechýba bestseller Xiaomi 12 Lite či Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G s ideálnym pomerom ceny / výkonu.

Máme však aj vlajkové lode v podobe Motorola Edge 30 Ultra s 200 Mpix fotoaparátom alebo Apple iPhone 14 či novú hernú konzolu Microsoft Xbox Series S.

Zdielať článok:

Facebook Twitter Google