K novému mobilu zľava až 210€! Objednaj so SLOBODOU+ alebo SLOBODOU DÁTA a ušetri so 4kou.

Prejdite na nové paušály SLOBODA a užite si ich bez starostí doma aj v celej EÚ

V záujme neustáleho skvalitňovania služieb predstavila 4ka nové mobilné paušály SLOBODA. Tie nahrádzajú doteraz obľúbené programy TO. a pridávajú aj dáta využiteľné pre surfovanie na internete v zahraničí.

Ceny a základné parametre paušálov sa pre zákazníkov 4ky nijako nemenia. Ak si na svojej SIM karte aktivujete jeden z programov SLOBODA 100, SLOBODA 300 alebo SLOBODA ∞, získate bohatý balík predplatených minút a SMS správ, ktorý môžete bez obáv využívať na volania a odosielanie textových správ do sietí všetkých mobilných operátov na Slovensku.

Všetky navyše pridávajú aj 1 GB dát využiteľný na Slovensku a v celej EÚ (teda v 4G sieti 4ky aj 3G sieťach obchodných partnerov) zadarmo.

Paušály SLOBODA Základný balíček SLOBODA 100 tak môže byť váš už za 5 eur. Získate s ním 100 minút hovorov alebo 100 SMS správ do všetkých sietí a veľkorysý 1 GB mobilný internet dostupný takmer všade.

Že vám 1 GB nestačí? Nie je nič jednoduchšie, než si dokúpiť ďalších 10 GB, 15 GB alebo dokonca neobmedzený internet v LTE sieti 4ky len za ďalšie 3 eurá! 

SLOBODA dáta

Nové paušály však majú aj ďalšie výhody. Zákazníkom 4ky umožňujú využívať ich dátový balíček aj v zahraničí. Gigabajt internetu v balíkoch SLOBODA 100, SLOBODA 300 a SLOBODA ∞ môžete využívať vo všetkých sieťach v SR aj pri návšteve ostatných krajín v Európskej únii. Ak si k nim dokúpite niektorý z dátových balíkov, v celej EÚ budete môcť využiť ďalších 0,83 GB.   

Zmena z paušálov TO. na programy SLOBODA sa tak naozaj oplatí čo najskôr, ešte pred dovolenkovou sezónou. Vďaka tomuto návodu môžete na novú SLOBODU prejsť už dnes. Ak si zvolíte ktorýkoľvek z nových paušálov v Mojej zóne alebo prostredníctvom aktivačnej SMS, pri nasledujúcej autoobnove automaticky nahradí váš aktuálny paušál TO.

Paušály TO. si  už v júni 2018 nebude možné aktivovať. Celá zmena je však automatická a úplne bezplatná.

Zdielať článok:

Facebook Twitter Google