K novému mobilu zľava až 210€! Objednaj so SLOBODOU+ alebo SLOBODOU DÁTA a ušetri so 4kou.

Nový mobil, ktorý vám nevybrakuje peňaženku? Cenovo dostupný je už aj nový iPhone

Predaje nových smartfónov síce v posledných týždňoch výrazne klesli, no na trh napriek tomu pribudlo hneď niekoľko zaujímavých modelov. 

Ak teda uvažujete nad kúpou nového mobilu, aby ste boli už o pár týždňov pripravení na všetku zábavu vonku a fotografovanie letných výletov po Slovensku, teraz je ten správny čas nahliadnuť do e-shopov. 

Vybrali sme pre vás modely, ktoré rozhodne nezruinujú vašu peňaženku, ale splnia pritom všetky vaše požiadavky. 

Apple iPhone SE (2020) - 479 eur

iPhony sú známe svojou premrštenou cenou, pre nové SE-čko to však rozhodne neplatí. Aktuálne najlacnejší model s jabĺčkom v logu sprístupní svet iOS aj zákazníkom, ktorí naň doteraz nemali dosť peňazí. 

Za 479 eur pôjde o zaručený predajný hit. Áno, telefón síce vychádza zo staršieho iPhonu 8, jeho vzhľad je ale stále pomerne svieži, na klasické domáce tlačidlo s čítačkou odtlačkov prstov Touch ID si okamžite zvyknete a vo vnútri dokonca nájdete rovnaký hardvér, ako v prémiovom iPhone 11 a 11 Pro. 

Tento smartfón bude dostatočne výkonný na to, aby vám vydržal aj tri či štyri roky. Nie nadarmo sa podľa mnohých odborníkov jedná o zabijaka všetkých cenovo dostupných androidov. 

Apple iPhone SE (2020)

Samsung Galaxy A51 - 369 eur

Večný konkurent Apple, firma Samsung, dokázala cenu stlačiť ešte nižšie. Model Galaxy A51 pritom ponúkne všetko, čo by sme od moderného mobilu mohli čakať.

Je tu obrovský Full HD+ displej s až 6,5-palcovou uhlopriečkou a minimálnymi okrajmi aj štvorica zadných fotoaparátov - k základnému pribudol širokouhlý snímač, makro a senzor pre portréty s efektne rozostreným pozadím. 

K tomu všetkému je pribalená extrémne silná 4 000 mAh batéria a systém Android s prostredím, ktoré je rovnaké ako v tých najdrahších Samsungoch. 

Samsung Galaxy A51

Motorola One Zoom - 275 eur

Do boja o najlepší fotoaparát a výkon v strednej triede sa hlási tiež dizajnovo podarená Motorola One Zoom

Má procesor Qualcomm Snapdragon 675, veľký 6,4-palcový displej a až 4 000 mAh batériu. Vzadu pre zmenu nájdete aj širokouhlý a zoomovací tele-fotoaparát. Hlavný snímač sa pritom môže pochváliť rovno 48-megapixelovým rozlíšením s optickou stabilizáciou obrazu.

Na rozdiel od Samsungu ide o tzv. čistý Android, teda systém bez zbytočných nadstavieb a úprav, ktorý by tým pádom mal byť o niečo rýchlejší. 

Motorola One Zoom

Huawei P30 Lite - 240 eur

Smartfóny Huaweiu patria na Slovensku k tým najpredávanejším a dôvody sú jasné. Zaujímavé ceny a výborné fotoaparáty lákajú takmer každého. 

P30 Lite je solídnym súrodencom minuloročných high-endov a našťastie pre zákazníkov, ešte sa ho netýkajú problémy, ktoré má výrobca s využívaním Google služieb. 

P30-tka teda ponúkne klasický obchod Google Play, z ktorého bez problémov nainštalujete všetky svoje obľúbené aplikácie. Má trochu kompaktnejšie rozmery vďaka 6,15-palcovej obrazovke, no jeho 48-mpix fotoaparát s druhým širokouhlým objektívom stále patrí k úplnej špičke. 

Huawei P30 Lite

Xiaomi Redmi Note 8T - 166 eur

Nepotrebujete byť na internete niekoľko hodín každý deň a popri volaniach či SMS-kách používate len 3-4 základné aplikácie? Váš mobil potom nemusí stáť viac než 166 eur.

Silná 4 000 mAh batéria vám potom vydrží aj niekoľko dní a  za dizajn tohto krásavca sa tiež rozhodne nikde hanbiť nebudete. Ponúkne dokonca aj klasický audio konektor pre slúchadlá a zvýšenú odolnosť voči vode.

Xiaomi Redmi Note 8T

K novému smartfónu nový paušál a internet v mobile? 

Nový mobil vás určite bude lákať všetkými parádnymi funkciami. Naplno ho však využijete len s poriadnym dátovým internetom.

Našťastie, paušály SLOBODA od 4ky sú na to tie pravé. Už SLOBODA 100 + za 10 eur mesačne vám ponúkne rovno 11 GB dát využiteľných kdekoľvek na Slovensku a k tomu až 100 min / SMS do všetkých sietí v EÚ. 

SLOBODA DATA internet v mobile 4ka

Zdielať článok:

Facebook Twitter Google