K novému mobilu zľava až 210€! Objednaj so SLOBODOU+ alebo SLOBODOU DÁTA a ušetri so 4kou.

Nové paušály SLOBODA s výhodnými dátami a volaniami sú tu s nami už viac než rok!

Presne pred rokom sa slovenský mobilný trh výrazne zmenil. V marci 2018 totiž 4ka predstavila nové paušály SLOBODA. Vďaka nim každý Štvorkár volá a slobodne dátuje v celej SR (aj v 3G sieti nášho obchodného partnera) aj v krajinách Európskeho hospodárskeho priestoru.

S novými paušálmi SLOBODA môže skutočne každý dátovať slobodnel. Najmenšia a medzi zákazníkmi veľmi populárna je  SLOBODA 100 a môžete ju mať už za fantastických 5 € mesačne. Okrem  100-ky minút alebo SMS-iek využiteľných doma aj v celom EHP, 4ka nadelila každému z nových paušálov SLOBODA bez rozdielov, celý 1 GB dát, ktorý môžete presurfovať na Slovensku (v 4G aj 3G) ale aj v krajinách Európskeho hospodárskeho priestoru. To platí dodnes.   

Paušály SLOBODA 4KA

Vďaka 4ke sa dá mobilný internet využívať naozaj naplno

21. storočie patrí mobilným technológiám, zdieľaniu fotografií na sociálnych sieťach a videám vo vysokom rozlíšení. Preto 4ka ponúkla aj kombináciu nových paušálov SLOBODA + DÁTA V SIETI 4ka,  v ktorých dominujú veľké dokonca až nekonečné objemy dát využiteľné v rýchlej 4G sieti 4ky, ideálne na surfovanie po internete, či pozeranie filmov bez obáv.

Čo poviete na 10 GB, 15 GB  alebo nekonečné dáta v 4G sieti 4ky len za 3 € mesačne? Presne tak, len za 3 € mesačne naviac, si môžete váš obľúbený nový paušál SLOBODA doplniť o poriadny dátový balík. Každý dátový balík je možné kombinovať len s konkrétnou SLOBODOU. Za kombinánciu SLOBODA 100 + 10 GB v 4G sieti 4ky zaplatíte len 8 € mesačne. Pre tých, ktorí si chcú dopriať úplný komfort, je tu kombinácia nového paušálu SLOBODA NEKONEČNO + NEKONEČNÉ DÁTA V SIETI 4ka už za 20 € mesačne aj s nekonečnými MIN/SMS v celej EÚ. Áno továm inde nedajú!

Paušály SLOBODA 4KA

Z tejto ponuky si určite vyberie aj ten najnáročnejší zákazník. Ak sú pre vás dáta natoľko dôležité, že volanie už odsúvate do úzadia, máme pre vás nový paušál SLOBODA DÁTA s neobmedzenými 4G dátami za 12 € mesačne. Ten určite stojí za vyskúšanie! Teraz ho môžete získať na prvý mesiac úplne zadarmo pri objednaní cez e-shop s novou SIM kartou.

A čo ak minúty/SMS alebo dáta obsiahnuté vo svojom novom paušále spotrebujete skôr? Ideálnou voľbou pre doplnenie dát je náš najobľúbenejší dátový balík GIGA s obnovou len za 2 € mesačne. Pri volaniach a SMS  zaplatíte za 1 MIN alebo SMS v celej EÚ iba 4 centy.

Aj vďaka tejto ponuke je už Štvorkárov viac než 600-tisíc. Pridajte sa aj vy k nám výberom niektorého z nových paušálov SLOBODA a dátujte slobodne!

Zdielať článok:

Facebook Twitter Google