K novému mobilu zľava až 210€! Objednaj so SLOBODOU+ alebo SLOBODOU DÁTA a ušetri so 4kou.

Najdrahšie neznamená vždy najlepšie. Prejdite do 4ky!

Máte nový smartfón a hodil by sa k nemu poriadny paušál? Prípadne sa vám nepozdáva, koľko  stoja služby vášho mobilného operátora? Prejdite do 4ky!

Drahé dáta a ponuky s pár megabajtami mesačne dnes už nikto nepotrebuje. Preto sú tu naše paušály SLOBODA, z ktorých si vyberie naozaj každý. Šetriči, aj naozajstní online maniaci. 

4ka dáta a paušály

Paušál od 4ky už za 5 eur

Stále hlavne voláte a internet v mobile používate skôr na kontrolu e-mailov a občasné správy cez Messenger s rodinou? Nemíňajte zbytočne veľa.

SLOBODA 100 od 4ky vás bude stáť len smiešnych 5 eur. Mesačný poplatok viete zaplatiť pohodlne na ktoromkoľvek predajnom mieste v hotovosti alebo platobnou kartou alebo online cez aplikáciu Moja 4ka ak máte pridanú platobnú kartu, takže vám nič nebráni užívať si 100 voľných minút alebo SMS do všetkých sietí a 1 GB dát v SR. 

Namiesto hlasu dáta, dáta, nekonečné dáta…

Chápeme, že mladí dnes radšej za pár sekúnd naťukajú par viet a všetko doplnia fotkami či videom. Telefonáty nielenže nerobia, ale starostlivým rodičom radšej ani nezdvíhajú. 

Na čo teda platiť za minúty, z ktorých nič neminiete? 4ka má pre vás čisto dátový paušál, no nie hocijaký. Objem dát v SR je v SLOBODE DÁTA rovno neobmedzený! Už nebudete myslieť na to, koľko gigabajtov má ďalšie 4K video, alebo či nepočúvate príliš veľa hudby na ceste do práce. 

Stále málo? Vybere si k nej ktorýkoľvek z parádnych smartfónov z nášho e-shopu a platbu napríklad za nový iPhone si rozložíte na 12, 18, 24 alebo 30 mesiacov. 

4ka dáta a paušály

Nekonečné dáta… a hovory alebo SMS

Ak k hodinám na internete potrebujete aj hodiny so slúchadlom na uchu, je pre vás určená SLOBODA ∞ +. K neobmedzeným dátam v SR (z toho 3,78 GB v EU) pridáva aj neobmedzené volania a SMS do celej EÚ. To všetko získate pri pravidelnej platbe z platobnej karty (nastavíte v Mojej zóne) za parádnych 20 eur mesačne

Ideálnu kombináciu voľných minút a veľkého objemu dát môžete vo 4ke s paušálmi SLOBODA hľadať aj ďalej. 

4ka dáta a paušály

Internet na jeden deň? Nie je problém!

Chystáte sa streamovať, pripraviť filmový večer kamošom na chate, došli vám dáta v paušáli alebo skrátka len potrebujete poriadny objem dát na krátky čas?

V prípade potreby si môžete aktivovať jednorazový dátový balík DENNÉ NEKONEČNO. Nezávisle od vášho paušálu vám dobije 15 GB dát v SR, ktorý môžete čerpať akokoľvek chcete, počas nasledujúcich 24 hodín. 

Pôjde to aj bez toho, aby ste kamkoľvek chodili alebo volali. DENNÉ NEKONEČNO cez sms, alebo jedným klikom v appke Moja 4ka pre Android alebo iOS.   

Zdielať článok:

Facebook Twitter Google