K novému mobilu zľava až 210€! Objednaj so SLOBODOU+ alebo SLOBODOU DÁTA a ušetri so 4kou.

Majstrovstvá sveta v začínajú. Toto sú top hokejové appky na fandenie Slovákom

Po ročnej prestávke je sú to opäť majstrovstvá sveta v hokeji, ktorý je na Slovensku najpopulárnejším športom vôbec. 

Možno za to môžu najmä zlaté a medailové roky okolo roku 2000. V poslednej dobe sa nám bohužiaľ nedarí postupovať zo skupinovej fázy, no zverenci Kanaďana Craiga Ramsaya sa o to pokúsia opäť a znova budú baviť celú krajinu.

Prvý zápas našich štartuje už v úvodný hrací deň, piatok 21. mája o 19:15. Finále je na programe o dva týždne neskôr, v nedeľu 6. mája.

MS v Hokeji

Správny fanúšik by ale mal vedieť aj to, že celý šampionát môže sledovať a mať pod palcom aj vďaka svojmu mobilu. Potrebujete len tieto aplikácie!

IIHF appka pre majstrovstvá sveta (Android, iOS)

Oficiálna aplikácia je tu na to, aby ste si skontrolovali program zápasov, súpisky tímov, aktuálne správy a samozrejme aj výsledky a priebežné tabuľky.

Nezabudnite totiž na to, že na postup do štvrťfinále musíme skončiť aspoň do štvrtého miesta.

IIHF vás vie tiež upozorniť na strelenie gólu, začiatok stretnutia alebo iné dôležité udalosti. Odporúčame si nastaviť Slovensko ako obľúbený tím, potom bude všetko prebiehať automaticky. 

IIFH aplikácia MS v Hokeji 2021

Flashscore (Android, iOS)

Táto aplikácia vie prakticky to isté, je však zameraná aj na futbal, tenis a iné športy. 

Jej výhodou je hlavne vyššia prehľadnosť a rýchlejšie ovládanie. Oproti IIHF ponúka navyše aj históriu vzájomných zápasov a orientačné kurzy v prípade, že si na svoj odhad chcete staviť v niektorej zo stávkových kancelárií. 

Flashscore

Online prenosy Jednotky a Dvojky RTVS (www.rtvs.sk)

Bohužiaľ naša verejnoprávna televízia ani v roku 2021 mobilnú aplikáciu nemá. Príliš to však nevadí, online prenosy z hokeja totiž môžete sledovať aj cez web.

Mal by vám ich spustiť ktorýkoľvek novší mobil a najznámejšie internetové prehliadače.
Ak sa nič nezmení, prenosy by mali byť naživo a vo Full HD rozlíšení. 

iRadio RTVS (Android, iOS)

Oficiálna aplikácia RTVS funguje aspoň pre rádio a pre iPhony. Živé vysielanie ktorejkoľvek z rozhlasových staníc si však spustíte aj na Androide, len si stačí vybrať tú správnu alternatívu. 

Počas majstrovstiev nás bude zaujímať hlavne Slovensko 1, kde budú hokejové prenosy naživo. Samozrejme, len formou audiokomentára, ten vám však možno prejde aj v práci. 

MS v hokeji slovenský rozhlas

SWAN GO (Android, iOS)

Živé prenosy sú jedna vec, čo však robiť v prípade, že ich nestíhate? S TV v mobile od SWAN GO si môžete vypnúť všetky notifikácie, odstrihnúť sa od internetu a zápasy si pustiť z archívu kedykoľvek.
Nezistiť výsledok pred príchodom domov však dokážu len ozajstní profíci. Patríte medzi nich?
Viac informácií hľadajte na webe SWANGO.sk

Hokejové zápasy a videá všeobecne patria k najväčším žrútom megabajtov. S paušálmi SLOBODA + od 4ky sa však naozaj báť nemusíte

SLOBODA 100+ len za 10 eur/30 dní má pripravených rovno 11 GB využiteľných v celej SR (z toho 3,78 GB v EÚ) a 100 minút alebo SMS v celej EÚ. 

Pre naozaj náročných je tu neobmedzený paušál SLOBODA ∞ +, ktorý vás pri automatických úhradách priamo z platobnej karty vyjde len 20 eur/30 dní.

Ak si však nechcete predplácať paušál na celý mesiac, využite dátový balík DENNÉ NEKONEČNO za 1,5 €/deň a dajte majstrovstvá aj na mobile kedy chcete. 

Zdielať článok:

Facebook Twitter Google