K novému mobilu zľava až 210€! Objednaj so SLOBODOU+ alebo SLOBODOU DÁTA a ušetri so 4kou.

Letné seriály, na ktoré všetci čakáme

Už sa určite neviete dočkať teplých letných večerov, ktoré doslova volajú po dlhých stretnutiach s priateľmi niekde vonku.

Leto je však aj obdobím rýchlych prehánok a búrok, pred ktorými sa treba rýchlo skryť. Pokojne aj k dobrému seriálu, pretože súboj streamovacích služieb sa poriadne vyostruje a prakticky všetky chystajú horúce novinky, ktoré by ste si nemali nechať ujsť

Tu je prehľad toho najlepšieho, čo v ponuke Netflixu, HBO Max, Disney+ a ďalších pribudne v najbližších dňoch a týždňoch. 

Obi-Wan Kenobi (Disney+, 27. mája)

Milovníci kultového Star Wars sa dočkajú ďalšieho rozšírenia príbehov z najznámejšieho sci-fi sveta vôbec. Tentokrát však nepôjde o ďalší film, ale seriál. 

Sleduje udalosti 10 rokov po Epizóde III: Pomste Sithov a skrývanie sa jedného z posledných Jediov Obi-Wan Kenobiho, ktorého opäť stvárni Ewan McGregor. Ak by ešte praví fanúšikovia neboli dostatočne vo vytržení, v šesťdielnej sérii príde aj jeho žiak, mladý Luke Skywalker.

Áno, seriál premiéruje na streamovacej službe Disney+, ktorá u nás stále oficiálne dostupná nie je, takže 27. mája si ho úplne legálnou cestou nepozriete. Stačí však počkať do 14. júna 2022, kedy už bude možné aktivovať predplatné aj na našom území. Takže počkajte a kryte sa pred spoilermi!

Stranger Things (Netflix, 27. mája)

Možno nie je vôbec náhoda, že jedna z vlajkových lodí Netflixu štartuje svoju 4. sériu v rovnaký deň. Reč je o seriáli Stranger Things, teda podivnom mestečku Hawkins, kde sa podarilo otvoriť portál do inej dimenzie. 

Avšak pozor, aby bol dej skutočná seriálová romantika, prvá séria začína v roku 1983 – Stranger Things sú teda sci-fi, ale s parádnymi odkazmi aj na vyššie spomenuté Star Wars, či filmy Stevena Spielberga. 

Netflix sľubuje, že už v piatok sa svet obráti naruby a pozýva vás na druhú stranu. Takže sa je naozaj na čo tešiť.

For All Mankind (Apple TV+, 10. jún)

Dobývanie vesmíru je téma, ktorá sa dá rozvíjať prakticky donekonečna. Predchádzajúce dve série tohto seriálu z dielne Apple však potvrdili, že sa to dá robiť aj úplne inak.

For All Mankind zobrazuje napríklad boj Američanov so Sovietmi o to, kto sa do vesmíru a na Mesiac dostane ako prvý, no – a tu prichádza poriadny zvrat – v tomto prípade sa scenáristi pohrali s alternatívou, kedy to dopadlo presne naopak, ako v skutočnosti. Už prvá časť seriálu s názvom “Červený Mesiac” veľa napovie.

Je pravda, že For All Mankind sa rozbieha trochu pomalšie, no pre tých, ktorí vydržali, je príde 10. júna parádna odmena. V tento deň má totiž premiéru tretia séria, kde sa už ľudská noha, aspoň podla traileru, dostane aj na Mars – veď presne o tom sníva napríklad Elon Musk a jeho SpaceX.

Letuška – Flight Attendant (HBO Max, finále 2. série 26. mája)

Máme pre vás aj tip, ktorý si môžete užiť už tento víkend. Veď koho baví pozerať na trailery a potom dlhé týždne čakať?

Seriál Letuška so známou Penny z Teórie veľkého tresku už naplno beží druhou sériou. Práve 26. mája nás však čaká jej strhujúce finále. 

Ak ak ste Letušku ešte nevideli, je čas začať. Tvár Kaley Cuoco vás zvádza čakať prostú a jednoduchú komédiu, no tentokrát má hlavná postava pomerne vážny problém a celé je to poriadny thriler. Zahŕňa mŕtvolu a problémy s FBI aj samej so sebou. 

Pred posledným dielom si však musíte dať celé dve predchádzajúce série.

Ms. Marvel (Disney+ 8. jún)

Marvel je opäť na koni znova o ňom hovorí úplne každý. Môže za to hlavne filmová premiéra Benedicta Cumberbatcha v Dr. Strange a Multivesmíre šialenstva, ktorú si stále môžete pozrieť v slovenských kinách.

Celý vesmír Marvelu však teraz vďaka Disney+ dostane aj úplne nový seriál a pokiaľ vám bola v doktorovi Strange sympatická mladá hlavná hrdinka, bude presne pre vás. 

Kamalu Khan a Ms. Marvel totiž stvárňuje len 19-ročná Iman Vellani a seriál bude sledovať jej problémy so superhrdinskými schopnosťami na strednej škole, čo nepochybne ku komixom pritiahne aj množstvo mladých fanúšikov. 

Ušetrite až 96 eur za rok

Odteraz sa 4ka stará aj o vašu filmovú zábavu priamo doma! Okrem výhodných paušálov SLOBODA s množstvom dát a voľných minút sme totiž začali ponúkať aj rýchly domáci internet!

Presne tak, 4ka má pre vás všetky služby pod jednou strechou a naše technologicky najrýchlejšie optické pripojenie vám ponúkne rýchlosť až do 1 Gbit/s, čo rozhodne bude stačiť na to, aby ste k domácemu Wi-Fi routeru pripojili všetky svoje počítače, mobily aj smart TV s Netflixom a ostatnými streamovacími službami.

A ak si od nás objednáte akýkoľvek domáci internet alebo televíziu, zdieľaný nekonečný paušál SLOBODA4, v rámci ktorého môžete s rodinou alebo priateľmi zdieľať až 4 SIM karty v jednom paušále, získate so zľavou 8 Eur/30 dní. Ročne tak máte vo vrecku takmer 100 eur. 

Zdielať článok:

Facebook Twitter Google