K novému mobilu zľava až 210€! Objednaj so SLOBODOU+ alebo SLOBODOU DÁTA a ušetri so 4kou.

Internet na prácu či na zábavu? S nekonečnými dátami to už riešiť nemusíte!

Znie to až neuveriteľne, ale ešte pred piatimi rokmi nepoznalo smartfón viac ako 85% Slovákov. No dnes vlastnia inteligentný mobil dve tretiny obyvateľov Slovenska a každý druhý Slovák pravidelne využíva aj internet v mobile. O tom, že internet do smartfónu jednoducho patrí, už nikto asi nepochybuje. Je užitočným pomocníkom nielen pre prácu, ale aj pre zábavu vo voľnom čase.

Skutočne nekonečný internet

Mobil s internetom bol kedysi pracovný nástroj určený pre manažérov. No dnes ho môže využívať naplno úplne každý. Ak potrebujete byť neustále online, kopec dát v mobile dostanete v nových paušáloch TO. od 4ky! Pre všetkých Štvorkárov máme aj skutočne neobmedzené množstvo gigabajtov dát v mobile na celom Slovensku, v novom paušále TO.∞. Nekonečný paušál okrem toho obsahuje aj nekonečne minút volaní a SMS do všetkých sietí na Slovensku. Takže sa už viac nemusíte obmedzovať a dátovať, volať či SMS-kovať si môžete medzi sebou doslova nonstop.

Nebuďte závislí na verejných wifinách

Vo 4ke myslíme aj na tých Štvorkárov, ktorí potrebujú vlastné „WiFi do vrecka“ s veľkým množstvom dát. Produkty TO.naRok 100 a TO.naRok 200 ponúkajú 360 GB, resp. 1200 GB dát, ktoré môžete využívať celých 12 mesiacov a za gigabajt dát nezaplatíte viac ako 30 centov. K TO.naRok vám pribalíme aj šikovný prenosný WiFi router, s ktorým jednoducho dostanete internet aj do notebooku alebo ho môžete zdieľať spolu s kolegami v práci či priateľmi na párty a užiť si tak kopu zábavy.

Zdielať článok:

Facebook Twitter Google