K novému mobilu zľava až 210€! Objednaj so SLOBODOU+ alebo SLOBODOU DÁTA a ušetri so 4kou.

Európsky roaming: už takmer štyri roky voláme v EÚ za domáce ceny

Európska únia je tento mesiac v centre pozornosti. Oslavujeme totiž 15 rokov od toho, kedy sa do jedného zväzku s väčšinou krajín na starom kontinente pripojilo aj Slovensko a zároveň budeme mať možnosť v sobotu 25. mája 2019 voliť vo voľbách do Európskeho parlamentu.

Jednou z výhod, ktoré môžu občania v EÚ využívať prakticky každý deň, je aj telefonovanie, SMS-kovanie a dátovanie v rámci EÚ/EHP bez príplatku - za rovnaké ceny, ako na Slovensku v sieti ich domovského operátora.

Od júna 2017 platí jednotná európska regulácia, ktorá roamingové poplatky v EÚ vo väčšine prípadov stiahla na nulu. Štvorka ale zaviedla jednotné jednotkové ceny v SR aj v EÚ už pri svojom vstupe na trh pred takmer štyrmi rokmi.

Ako je to vo 4ke? Dát a volaní v EÚ sa báť nemusíte!

Platí, že za hranicami našej krajiny v rámci krajín Európskeho hospodárskeho priestoru, teda napríklad v Českej republike, Maďarsku, Rakúsku ale aj Nemecku, Taliansku či Chorvátsku, platia zákazníci 4ky rovnaké jednotkové ceny ako doma.

Cenník 4ky garantuje jednotnú cenu 4 centy za jednu SMS/minútu hovoru a pri využívaní mobilného internetu dokonca len 1 cent za každý prenesený megabajt na Slovensku a v celej EÚ (EHP). Nie je teda rozdiel, či 4ka SIM kartu používate doma alebo v EÚ.

4ka ceny v EÚ

S novými paušálmi SLOBODA je všetko ešte výhodnejšie. Tu totiž platí, že objem predplatených MIN/SMS/dát môžete bez obmedzení a obáv z dodatočných príplatkov využívať kdekoľvek v EÚ/EHP.

Najmenší nový paušál SLOBODA 100 len za 5 € mesačne vám takto ponúkne až 100 voľných MIN/SMS a 1 GB dát využiteľných v celom Európskom hospodárskom priestore pre kontrolu e-mailov, zdieľanie dovolenkových zážitkov na sociálnych sieťach či hľadanie správnej trasy v mobilnej navigácii aj bez otravných papierových máp.

Paušály SLOBODA od 4ky

Pre notorických dátovačov sú určené kombinácie nových paušálov SLOBODA a Dáta v sieti 4ka, ktoré vám v EÚ nadelia ďalších 1,11 GB dát a v domácej 4G sieti 4ky 10 GB, 15 GB či dokonca nekonečný objem dát. Kombináciu najmenšieho nového paušálu SLOBODA 100 a Dáta v sieti 4ka môžete mať už od 8 € mesačne.

Paušály SLOBODA+ od 4ky

V 4ke si ešte stále môžete prilepšiť o ďalšie dáta

Každý zákazník, ktorý si až do 30. 6 . 2019 založí alebo bude mať založené konto v Mojej zóne s aktívnou Automatickou platbou za služby z platobnej karty a aspoň raz sa z platobnej karty automaticky uhradí nový paušál SLOBODA alebo dátový balík GIGA s obnovu, získa až 1 GB dát/30 dní v SR alebo EÚ zadarmo. Viac info nájdete tu.

 

Štvorkári dátujú z roka na rok v EÚ viac

Štvorkári prekonali dátové rekordy a hoci apríl 2019 nebol dovolenkovým mesiacom, naši zákazníci v ňom za hranicami SR preniesli zatiaľ najväčší objem dát vôbec.

Zároveň neustále stúpa počet krajín, kde môžete surfovať najvyššou rýchlosťou vďaka 4G/LTE pripojeniu. Viac sa o tom dočítate tu.

Zdielať článok:

Facebook Twitter Google