K novému mobilu zľava až 210€! Objednaj so SLOBODOU+ alebo SLOBODOU DÁTA a ušetri so 4kou.

Disney+ je tu! Čo to znamená pre ostatné streamovacie služby?

Služba Disney+ na Slovensku oficiálne odštartuje až v najbližších mesiacoch, no všetky filmy a seriály z databáz legendárneho filmového štúdia môžete sledovať už dnes. Samozrejme, treba na to malý trik. 

Ak sa nechcete len smutne pozerať na hlášku o nedostupnosti na našom území, musíte svoj počítač alebo mobil (aspoň virtuálne) presmerovať do krajiny, ktorá na šťastnom zozname je. 

Použite poskytovateľa tzv. VPN pripojenia, alebo pomocníka s názvom Hola. 

Ten je dostupný ako aplikácie pre Android alebo v podobe rozšírenia prehliadača Chrome.

Disney+

Disney+ vás bude stáť 6,99 eur mesačne. O euro menej, než Netflix, ktorý navyše v základe ponúka len HD rozlíšenie. Aj tu má Disney na vrch. Ak to váš počítač alebo mobil podporuje, video môže byť v HDR a 4K.

Len animáky? Ani náhodou!

Disney si väčšina z nás spája s animovanými rozprávkami ako Toy Story, Hľadá sa Nemo, alebo Doba ľadová. 

To však už dávno neplatí. Štúdio kúpilo napríklad všetky diely legendárnych Simpsonovcov, kompletnú sériu Star Wars filmov alebo komixovky zo sveta Marvelu (Spider Man, X-Men, Avengers). 

A čo seriály? Aktuálne frčí napríklad Mandalorian s milovaným Baby Yodom. 

Netflix už má obsah a titulky v češtine...

Filmy a seriály môžu byť ideálnym nástrojom, ako sa naučiť anglicky. Ak sa vám však po celom dni nechce rozmýšľať, Netflix ponúka čoraz viac seriálov v pre nás blízkom jazyku.

Český dabing majú napríklad kráľovské seriály The Crown alebo Bridgetown a aktuálny hit Lupin ponúkne aspoň české titulky. 

Netflix ponúka základné HD predplatné za 7,99 eur. Ak chcete sledovať viacerí naraz (2 obrazovky) a vo Full HD, pripravte si 9,99 eur mesačne. 

… dominuje však HBO GO

Webová knižnica filmovej televízie je zároveň najlacnejšia, len za 5,99 eur mesačne. Aktuálne rebríčkom dominuje druhá séria komixovej série Batwoman, no čerstvou novinkou pre širšie masy je skôr Letuška. 

V hlavnej úlohe nájdete Kaley Cuoco, známu hlavne so sitcomu Teória veľkého tresku. 

Všetky filmy a seriály vďaka internetu od 4ky

Je jedno, či si vyberiete Disney+, Netflix alebo HBO. Všetky môžete sledovať kdekoľvek vďaka dátam vo vašom mobile. 

Stačí vám niektorý z našich nových paušálov SLOBODA + s poriadnou porciou dát už od 10 eur mesačne. SLOBODA ∞ + ponúka dokonca neobmedzenú porciu gigabajtov s spolu s neobmedzenými hovormi a SMS len za 20 eur teraz a pri automatickej platbe kartou. 
 

Zdielať článok:

Facebook Twitter Google