K novému mobilu zľava až 210€! Objednaj so SLOBODOU+ alebo SLOBODOU DÁTA a ušetri so 4kou.

Darujte svojim najbližším k Vianociam nový mobil s dátami alebo nekonečné dáta od 4ky

Nemáte ešte vianočné darčeky pre svoje deti, rodičov alebo starých rodičov? Jedným z tých najlepších tipov môže nový paušál alebo paušál s mobilom z ponuky 4ky.

Koniec-koncov, smartfóny sú dnes nástrojom na spájanie najbližších, zábavu aj pomoc pri práci a učení sa do školy. 

Ten správny paušál s dostatkom dát či voľných minút si vo 4ke vyberie naozaj každý. 

4ka SIM karta s kreditom 4 eur a Gigou dát k tomu len za 4 eurá

Dostávajú vaše deti svoj prvý mobil, alebo ďalšiu hračku v podobe nového tabletu? S novou SIM kartou im vybavíte telefónne číslo vo 4ke a čo je ešte lepšie, všetky platby za ich dobitý kredit alebo presurfované megabajty budete môcť mať plne pod kontrolou.

Aplikácia Moja 4ka totiž umožňuje jednému používateľovi (napr. rodičovi) spravovať viac telefónnych čísel a za všetky platby zaplatiť pár kliknutiami rovno z platobnej karty. Spotreba tínedžerov vás tak už nikdy neprekvapí a hlavne všetko máte prehľadne pod palcom. 

4ka SIM karta so 4-eurovým štartovacím kreditom stojí len 4 € a teraz k nej dostanete 1 GB dát platných 30 dní v celej EÚ na vyskúšanie v cene. Ak sa vám 4ka zapáči, môžete si aktivovať niektorý z paušálov už od 5 eur mesačne. 

4ka SIM karta

Voľné minúty a dáta pre každého (SLOBODA 100+ a SLOBODA 300+)

V 4ke dátami nešetríme. Paušály Sloboda + dáta navyše majú dostatok dát na surfovanie po nete, nahrávanie obsahu na sociálne siete, videohovory aj dlhé streamovanie hudby, či seriálov. 

Bude vám stačiť SLOBODA 100+ so 100 minútami/SMS a 11 GB dát využiteľnými kdekoľvek na Slovensku (z toho 3,38 GB v EÚ)? V tom prípade vás bude všetko stáť len 10 eur / 30 dní

Takýto paušál môže postačiť aj náročnejším dátovačom, no ak by ste predsa len chceli viac, je tu SLOBODA 300+ za 14 eur / 30 dní. Balík dát sa zväčší až na 16 GB v SR (z toho 3,38 GB v EÚ) a pre všetkých manažérov či ukecaných máme 300 minút hovorov / SMS v cene

4ka paušál

Žiadne obmedzovanie sa, nekonečné hovory a dáta kdekoľvek v SR

Presne to vám ponúka SLOBODA ∞ +. Je určená pre najnáročnejších dátovačov, ktorí chcú mať ten luxus nesledovať svoju spotrebu. Pohodlne koľko im hrdlo ráči sledujú hodiny a hodiny videí, sociálne siete sú ich domovom a okrem YouTube či Instagramu poznajú tiež Twitch, prípadne chcú online obsah aj sami vytvárať.

Okrem neobmedzených dát v celej SR (z toho 3,38 GB v EÚ) je bonusom aj neobmedzený počet minút pre volania v celej SR/EÚ. Všetko teraz len za 20 eur / 30 dní.

Stačí si nastaviť pravidelnú úhradu z platobnej karty v apke Moja 4ka a starosti s úhradou za paušál môžete nechať plávať ako vianočného kapra.

K paušálu aj nový mobil. Len za pár eur mesačne

Viac než nová SIM karta alebo paušál určite poteší samotný mobil. Vďaka 4ke teraz môžete smartfón získať ešte jednoduchšie. Sumu za celé zariadenie si totiž môžete rozložiť na 12, 18, 24 alebo 30 mesačných platieb

Nový Samsung Galaxy A41 tak môžete mať za menej než 10 eur mesačne a vlaňajší hit iPhone 11 za 26,40 eur. 

V ponuke sú aj smartfóny od Xiaomi, Huaweiu alebo šikovný iPad či tablet od Lenova. 

E-shop 4ka

Zdielať článok:

Facebook Twitter Google