K novému mobilu zľava až 210€! Objednaj so SLOBODOU+ alebo SLOBODOU DÁTA a ušetri so 4kou.

Čo všetko stihla 4ka v roku 2019? Gigabajty dát, DENNÉ NEKONEČNO aj rozšírenie vlastnej LTE siete

Blíži sa koniec roka a to je obdobie, v ktorom sa oplatí bilancovať. 4ka toho za posledných 12 mesiacov stihla naozaj veľa. 

Už od januára sme mysleli na všetkých, ktorí okrem Slovenska často využívajú aj možnosť cestovať do zahraničia. Začali sme sprístupňovať rýchly 4G / LTE roaming aj za hranicami. Najprv pribudlo Česko a Maďarsko, no v na konci jari sme už boli pripravení na nápor dovolenkových selfiečiek a fotografií, ktoré ste chceli v priebehu pár sekúnd posielať svojej rodine z takmer celej Európy

Chorvátsko, Luxembursko, Veľká Británia, Rakúsko či Fínsko? Dnes už je to úplne jedno! Spotreba dát Štvorkámi v zahraničí trhá rekordy. Je jedno, aký nový paušál SLOBODA využívate, dát je dostatok už aj v tom najnižšom od 5 eur (kde je 1 GB dát v EÚ). Ešte väčšia porcia dát je v SLOBODÁCH + od 8 eur mesačne. 

SLOBODA DATA 4ka

Leto je obdobie zážitkov, festivalov a výletov. Aj preto sme toto leto opäť otvorili kohútik s dátami a naši Štvorkári mohli dátovať donekonečna nielen v našej 4G sieti, ale aj v sieti 3G nášho obchodného partnera. Jednoducho v celej SR!   

Naši sú pre nás NAJVIAC. Preto sme im aj na jeseň nechali najviac dát v celej SR v SLOBODÁCH +. Obľúbené SLOBODY+ ponúkajú dnes 11 GB, 16 GB alebo neobmedzený objem dát v celej SR na surfovanie po internete v 4G/3G.

Štvorkárom to môže byť dnes už štyri, v akej sieti sa nachádzajú. Naše služby môžu používať bez obáv z dodatočných poplatkov.

Zároveň sme mysleli aj na vaše ešte väčšie pohodlie. Mať celú 4ku v mobile aj s celou rodinou bolo niečo, po čom naši zákazníci volali od začiatku. Možnosť aktivácie automatických úhrad z platobnej karty bola možná donedávna len v Mojej zóne, čo sa ale zmenilo príchodom mobilnej appky Moja 4ka.

Moja 4ka

Sledovať spotrebu, využívať smart platby a aktivovať alebo deaktivovať si akékoľvek služby 4ky jednoducho kliknutím už môžete aj v aplikácii Moja 4ka. Stiahnuť si ju môžete pre Android alebo iOS. Vyskúšajte ju hneď teraz!

Hľadíme do budúcnosti. V júli 4ka ako prvá priniesla na Slovensko 5G s rýchlosťou pripojenia až 1 Gbit/s. Test prebehol priamo v srdci našej krajiny, v Banskej Bystrici. Už v blízkej budúcnosti pocítime všetci výhody 5G a my chceme byť na to pripravení. 

V októbri sa naša rodina nekonečných produktov rozrástla o najmladšieho člena. Len za 1 euro si môžete aktivovať dátový balík DENNÉ NEKONEČNO, ktorý v 4G sieti 4ky a 3G sieti obchodného partnera v SR sprístupní až 10 GB dát na celých 24 hodín.

Denné nekonečno

4ka však vo výstavbe svojej vlastnej siete neustále pokračuje. Len od začiatku jesene sme pokryli viacero nových lokalít, napríklad obce Bystré, Gabčíkovo, Ihľany, Istebné, Lenartovce, Markušovce, Oslany, Rudňany, Svrčinovec či Zborov nad Bystricou

Okrem toho pribudli nové vysielače v Bratislave, ale aj v mestách na východe republiky – v Trebišove, Poprade, Prešove a Starej Ľubovni. Taktiež sme posilnili sieť v Novom Meste nad Váhom, Rimavskej Sobote, Senci, Trnave i ďalších mestách. Všade tam sa už váš mobil naladí na rýchly 4G internet.

Rok 2019 bol totiž NAJVIAC! Ďakujeme za vašu priazeň a v roku 2020 budeme ešte lepší.

Zdielať článok:

Facebook Twitter Google