K novému mobilu zľava až 210€! Objednaj so SLOBODOU+ alebo SLOBODOU DÁTA a ušetri so 4kou.

Čo priniesla 4ka v roku 2018?

V januári nám dôverovalo viac než pol milióna zákazníkov. Náš cenník si zachoval štíhlu líniu, aj naďalej je jednoduchý a prehľadný. Minúta hovoru a jedna SMS vás stoja iba 4 centy (0,04 €) v celej EÚ, teda za nezmenenú cenu a po 3. minúte v sieti 4ka si voláte navzájom so 4ka SIM kartou úplne zadarmo. Za hovor v sieti 4ka tak nezaplatíte viac ako 12 centov!

4ka

Február výrazne zrýchlil všetky dátové prenosy vo 4ke. Našu rýchlu LTE sieť už určite poznáte. Od februára 2018 môžu Štvorkári dátovať rýchlo aj v 3G sieti nášho obchodného partnera.

Už 95 % obyvateľov Slovenska môže s nami využívať rýchle dáta (3G/4G).

Jar už bola slobodná. V marci sme predstavili nové paušály SLOBODA. S nimi slobodne voláte, sms-kujete a dátujete v celej SR už od 5 eur mesačne. Pre tých, ktorí využívajú internet naozaj naplno a nechcú sa v ničom obmedzovať, sme priniesli čisto dátový paušál SLOBODA DÁTA s neobmedzenými 4G dátami len za 12 eur mesačne. Aktuálne ho môžete získať na prvý mesiac úplne zadarmo pri objednaní cez e-shop spolu s novou SIM kartou 4ky s kreditom 4 eur.

V lete sme zachránili Štvorkárov pred nudou. S prázdninovou ponukou sa mohol stať každý Štvorkár predátorom leta a predátovať v SR toľko, koľko vládze. Stačilo mať aktivovaný akýkoľvek nový paušál SLOBODA + dáta navyše v sieti 4ka. Okrem nekonečných dát v 4G sieti 4ky získal aj nekonečné dáta v celej SR (teda aj v 3G nášho obchodného partnera) bez príplatku navyše, až do 1.9.2018.

Cez prázdniny, v porovnaní s júnom, stúpla dátová prevádzka až o 24 %! Za hranicami ste s nami boli najčastejšie v Česku, Nemecku, Rakúsku, Chorvátsku, Maďarsku a Taliansku.

Podobná príležitosť sa v roku 2018 zopakovala ešte raz. V deň 3. narodenín 4ky, 4.10.2018, sme oslavovali a tešili sa spolu s vami. Celých 24 hodín ste surfovali donekonečna na náš účet.

Rastieme a k Štvorkárskej predvoľbe 0950 pribudla ďalšia so štvorčíslím 0951 a rodina Štvorkárov sa rozrástla na viac ako 650-tisíc zákazníkov.

Slobodný prístup k informáciám je dôležitý a preto sa september niesol v znamení osvietenia. Spustili sme pre vás novinku. Zákazníci 4ky získali prístup na spravodajský portál 24ka.sk úplne zadarmo. Už nemusia hľadať wifi, novinky o dianí na Slovensku, v regiónoch či športe majú 24 hodín denne vo svojom smartfóne - navyše za surfovanie na 24ka.sk vám 4ka neúčtuje za dáta ani cent. A to stále platí.

Dokonca platí, že na surfovanie na tomto spravodajskom portáli nemusíte mať aktivovaný žiadny nový paušál ani dátový balík.

Od 14. Decembra 2018 sa Štvorkári môžu tešiť z ešte väčšieho objemu dát v EÚ v nových paušáloch SLOBODA.

Neustále skúmame čo vy - naši zákazníci chcete a potrebujete. Z posledného prieskumu sme napríklad zistili, že ženy dátujú až o polovicu menej než muži. V priemere minú ženy len 1,6 GB dát mesačne, kým muži až 3,2 GB. V článku si však môžete prečítať aj údaje o ďalších rekordoch.

Viac v 10 faktoch o 4ke, ktoré ste nevedeli. A čo prinesie rok 2019? Nechajte sa prekvapiť.

Sme 4ka a chceme byť vaša jednotka!

Zdielať článok:

Facebook Twitter Google