K novému mobilu zľava až 210€! Objednaj so SLOBODOU+ alebo SLOBODOU DÁTA a ušetri so 4kou.

Ciky caky, ciky cak! Uži si hokejové majstrovstvá naplno s týmito appkami

Už je to tu zas! V piatok 13. mája začínajú ďalšie majstrovstvá sveta v hokeji a hoci sme na to v posledných rokoch neboli zvyknutí, po parádnom zisku bronzových medailí na tohtoročnej zimnej olympiáde nie sú očakávania od našich hokejistov vôbec malé.

Skrátka, mali by ste byť pri každom ich zápase a poriadne držať palce. Zorientovať sa v nabitom programe celého šampionátu alebo postupovej matematike však nemusí byť jednoduché.

Našťastie to, vďaka správnym appkám v mobile, zvládnete a poradíme aj kde a ako najlepšie sledovať zápasy chlapcov s dvojkrížom na hrudi.

IIHF 2022 - oficiálna aplikácie MS v hokeji (Android, iOS)

Ideálne miesto, kde hneď po otvorení appky uvidíte, ktoré tímy dnes hrajú a ako sa vyvíja aktuálne skóre. 

Nechýbajú tiež podrobné štatistiky napríklad o počte striel, úspešnosti v presilovkách či oslabovkách a súpisky tímov.

Kľúčovou funkciou oficiálnej aplikácie MS v hokeji sú však notifikácie – telefón vás vďaka nim upozorní aj na blížiace sa úvodné buly, takže budete mať dosť času otvoriť si jedno vychladené a dobehnúť k televízoru. 

MS v hokeji aplikácia

Odporúčame si Slovensko nastaviť ako obľúbený tím, vďaka čomu budú upozornenia chodiť iba na zápasy našich, nie na každý jeden zápas majstrovstiev. 

Flashscore – nielen pre hokejových fanúšikov (Android, iOS)

Táto aplikácia je absolútna povinnosť pre každého športového fanúšika! Nájdete tu nielen všetky výsledky z hokeja, ale aj tenisu, futbalu či iných športov a to dokonca aktualizované naživo, kým sa ešte hrá.

V rámci hokejového šampionátu však bude táto appka ešte prehľadnejšia a jednoduchšie ovládateľná, ako tá oficiálna. 

Oceníte hlavne spôsob, akým zobrazuje poradie tímov v tabuľkách a vysvetľuje, že postup do štvrťfinálovej play-off fázy, budú musieť naši skončiť aspoň do 4. miesta vo svojej A-skupine, kde ich čaká Kanada, Švajčiarsko, Nemecko, Dánsko, Taliansko, Francúzsko a Kazachstan.

Hokej výsledky

Sledujte našich naživo

Slováci hrajú už v “nešťastný” piatok trinásteho a súboj s Francúzskom od 15:20 je dokonca úplne prvým zápasom celého šampionátu.

MS v hokeji u nás už tradične vysiela verejnoprávna televízia, ale pozor! Zápasy si tento rok budete musieť naladiť na novom kanáli RTVS:Šport, nebudú teda na Jednotke, ako sme boli zvyknutí.

 Rozpis zápasov

Čo ak nestíhate zápasy naživo v TV?

Aj na to už dnes máme riešenie. Z územia Slovenskej republiky by mal byť bez problémov dostupný online stream športového kanálu RTVS:Šport. 

Lepším riešením pre mobily a tablety však môže byť (tiež relatívne nová) oficiálna aplikácia RTVS pre Android alebo iOS

Aj tu je dostupné online vysielanie, kde si video potom krásne otočíte na výšku a roztiahnete na celý displej mobilu. 

Appka však ponúka aj streamy všetkých rádiostaníc Slovenského rozhlasu, vrátane Rádia Slovensko. To má totiž svojich komentátorov a vysielať bude všetky zápasy našej reprezentácie – ide tak o ideálne riešenie pre každého, kto chce zápas chytiť “naživo”, no napríklad práve sedí v aute alebo v práci, kde video sledovať nemôže. 

Tí ozajstní profíci dokonca dokážu vypnúť uši a nechodiť na internet, aby sa nikde nedozvedeli výsledok a doma boli stále v napätí. 

RTVS aplikácia livestream

Vďaka 4ke sa videa sledovaného z mobilu báť nemusíte. Paušály SLOBODA totiž ponúkajú obrovské objemy voľných GB v SR využiteľných naozaj na čokoľvek.

A navyše, všetky paušály SLOBODA, vrátane SLOBODY NEKONEČNO + teraz môžete mať pri nákupe cez e-shop s novou SIM kartou len za 4 eurá na prvých 30 dní

Vo 4ke môžete využiť aj dátový balík DENNÉ NEKONEČNO a dať obľúbený zápas na dátach v mobile. Len 1,5 Eur za 15 GB v SR na deň. 

O hokeji bude najbližšie dni hovoriť úplne každý

Debaty s kolegami budú jasné, hokej však zaplní aj noviny a vaše obľúbené webové stránky. Tie najlepšie informácie vám ale ponúknu tí praví hokejoví odborníci.

Naladiť sa určite oplatí napríklad známy podcast Borisa Valábika a Mariána Gáboríka Boris a Brambor, ktorý nájdete na Spotify, Google Podcast alebo Apple Podcastoch.

Zaujímavé športové podcasty si určite pripraví aj redakcia Denníka N, ktorá vydáva napríklad týždenný Športový newsfilter. 

Zdielať článok:

Facebook Twitter Google