K novému mobilu zľava až 210€! Objednaj so SLOBODOU+ alebo SLOBODOU DÁTA a ušetri so 4kou.

Zaplnil sa vám mobil? Vyskúšajte naše tipy, ako mať v telefóne vždy dostatok miesta

Poznajú to mnohí používatelia smartfónov. Aplikácie, fotky a hudobné či videosúbory dokážu veľmi rýchlo zaplniť pamäť telefónu. Napriek tomu, že výrobcovia do svojich nových modelov neustále pridávajú kapacitu ,rovnako rastú aj nároky samotného systému a aplikácií. Ako teda dosiahnuť to, aby mal smartfón vždy dostatok miesta pre ďalšie aplikácie a fotky? Vyskúšajte naše tipy a triky, ktoré zatočia s prebytočnými súbormi a uvoľnia miesto vo vašom mobile!

Vďaka dátovým paušálom TO., môžete byť na internete nonstop

Hudba

MP3-ojky už patria do starého železa. Tvorcovia tohto formátu dokonca definitívne zrušili jeho ďalšiu podporu pre výrobcov zariadení. Hudobné MP3 súbory zaberajú veľké množstvo úložného priestoru. Nahradiť ich môžete online službami, ako sú Spotify či Apple Music, ktoré ponúkajú desiatky miliónov skladieb v mobile bez toho, aby zaberali miesto v telefóne. Hudba sa prehráva priamo cez internet a vyberať si môžete čokoľvek, na čo máte zrovna v danej chvíli chuť. Postačia vám dáta v mobile. S novými dátovýmipaušálmi TO. budete mať vždy dostatok dát a navyše za super cenu.

Fotky

Radi zdieľate fotky na Instagrame či na Facebooku, alebo len fotografujete svoju rodinu či priateľov? Potom sa vám môže stať, že sa vám telefón do posledného miesta zaplní fotkami. Ako však získať miesto na ďalšie fotky bez toho, aby ste ich museli neustále vymazávať? Využite cloudové úložisko, na ktoré si fotky zálohujete. Okrem toho, že sa vám tým uvoľní kopec miesta v telefóne, tak budete mať fotky bezpečne uložené aj v prípade, že by sa niečo stalo s vašim telefónom. Vždy sa budete môcť k vašim fotoúlovkom dostať cez internet. Napríklad aplikácia Google Fotky, ponúka neobmedzené online úložisko pre všetky vaše snímky s automatickou zálohou fotiek do cloudu.

Filmy

Sťahovať filmy je nepraktické a v mnohých prípadoch aj nelegálne. Stiahnuté filmy či seriály odkroja z pamäte telefónu naozaj riadny kus a tak zopár filmov môže doslova zahltiť celé úložisko telefónu. Vymažte filmy z telefónu a radšej sledujte najnovšie trháky a  seriály cez internet. Online video streamovacie služby ako sú Netflix, Amazon Prime, prípadne rôzne TV aplikácie káblových televízií, ponúkajú prístup k tisícom hodín kvalitnej zábavy legálne za predplatné pár eur mesačne.

Aplikácie

V obchodoch Google Play a Apple Store nájdete množstvo zaujímavých aplikácií a hier. Ak aj vy radi skúšate stále niečo nové, skúste si raz za čas spraviť inventúru mobilu. Nechajte si nainštalované len tie aplikácie, ktoré naozaj používate a všetky ostatné odstráňte. Nielenže tým uvoľníte potrebné miesto, ale zároveň môžete aj zrýchliť chod celého smartfónu. Pre dokonalé odstránenie nepotrebných súborov na mobile vyskúšajte aplikáciu Clean Master, ktorá patrí medzi najpopulárnejšie čističe pamäte mobilu v obchode Google Play.

Ak chcete mať veľa dát v mobile za rozumnú cenu, vyskúšajte naše nové paušály TO. Vyberte si TO.∞ a získate skutočne neobmedzený internet, s ktorým môžete počúvať hudbu, sledovať filmy a sťahovať aplikácie do mobilu donekonečna a s automatickou obnovou TO. z platobnej karty už viac nemusíte nič riešiť.

Zdielať článok:

Facebook Twitter Google