K novému mobilu zľava až 210€! Objednaj so SLOBODOU+ alebo SLOBODOU DÁTA a ušetri so 4kou.

Začínajú hokejové majstrovstvá sveta. Fandite Slovákom aj cez mobil!

Hokej nepochybne patrí medzi najpopulárnejšie športy u nás. V úvodných zápasoch slovenský tím neposilní žiadny hráč z NHL, no národné farby si na šampionáte v Nemecku a Francúzsku vašu pozornosť určite aj tak zaslúžia.

Slovákov čaká úvodný zápas s Talianskom už v sobotu 6. mája o 16:15 hod. Všetky naše stretnutia odvysiela naživo RTVS. Ako však zostanete s majstrovstvami sveta v kontakte, ak práve nemôžete sledovať TV doma alebo v reštaurácii?

Postačí vám mobil s pripojením na internet. Napríklad vďaka SIM karte od 4ky s aktívnym dátovým balíkom TO. S ním môžete mať prístup k rýchlemu LTE internetu a 10 GB voľných dát na čokoľvek už za 7,5 eur

Oficiálna aplikácia MS v hokeji 2017

Medzi povinnú výbavu v mobile potom bude patriť oficiálna aplikácia 2017 IIHF powered by ŠKODA pre Android alebo iOS.

Na svojom displeji uvidíte program a výsledky zápasov v základných skupinách i vyraďovacej časti, priebežnú tabuľku dôležitú pre postup do štvrťfinále a detailné štatistiky. Aplikácia ukáže, ktorý tím najlepšie útočí, bráni, likviduje presilovky a prípadne aj krajinu, ktorej reprezentanti utŕžili najväčší počet trestných minút.

Slovenský tím si môžete označiť srdiečkom. Aplikácia vás potom upozorní na všetky dôležité udalosti pri našich zápasoch. Váš mobil môže zazvoniť tesne pred začiatkom stretnutia, aby ste stihli naladiť svoj televízor a otvoriť si pivo, prípadne pri každom góle, vylúčení a konci tretiny, ak zápas nesledujete naživo.

Správny fanúšik sleduje celý zápas naživo

Váš mobil a dátový paušál od 4ky vám však dá príležitosť sledovať celý zápas aj naživo, tak ako keby ste sedeli pred televízorom priamo v obývačke. RTVS totiž vlastní práva na vysielanie zápasov cez internet a váš mobil s Androidom alebo iOS by mal web s videostreamom bez problémov otvoriť.

Do prehliadača jednoducho napíšte adresu hokej.rtvs.sk. Pamätajte, že váš mobil bude používať voľné dáta z vášho balíka. S programom TO.10 s 10 GB dát budete môcť zápasy naživo sledovať kdekoľvek. S neobmedzeným TO∞ môžete fandiť s mobilom od úvodného buly až po večerné finále v nedeľu 21. mája.

Zdielať článok:

Facebook Twitter Google