K novému mobilu zľava až 210€! Objednaj so SLOBODOU+ alebo SLOBODOU DÁTA a ušetri so 4kou.

Top mobilné aplikácie na dokonalý valentínsky večer

Obchody sú preplnené červenými srdiečkami, luxusnými bonboniérami a ružami. Čo reklama, to presladená romantika. Áno, Valentín klope na dvere.

Malá oslava vášho vzťahu ale poteší vás aj vašu polovičku a pritom nemusí byť ako vystrihnutá z romantickej komédie. Stačí si stiahnuť tie správne appky a valentínsku večeru naplánujete aj z mobilu.

Parádna večera úplne bez práce!

Predstava pohodového večera zrejme nezahŕňa hodinu pri sporáku v kuchyni. Čo keby sa o valentínske jedlo postaral niekto iný?

Naším tipom je mobilná aplikácia donáškovej služby Bistro.sk, ktorá robí rozvoz z reštaurácií vo všetkých krajských mestách.

Vyberiete si pizzu, cestoviny, indické špeciality alebo čokoľvek iné, zaplatíte kartou priamo v mobile a počkáte, kým vám večera aj s dobrým vínom príde priamo ku dverám. V Bratislave je teraz populárny aj Wolt. Je síce trochu drahší, no prekvapí bleskovou rýchlosťou donášky. V niektorých menších mestách sa dá stále spoľahnúť na Google.

Bistro.sk

Aplikácia Bistro.sk na stiahnutie (Android, iOS), Wolt (Android, iOS)

Ak chcete vlastné gastro dobrodružstvo

Pokiaľ chcete valentínske dobroty naozaj pripravovať sami, pomôžte si aspoň receptami z mobilu. Výborné tipy má Tasty (Android, iOS) od tvorcov webu BuzzFeed aj s množstvom videonávodov a foto receptov. Domáckejšie recepty zas ponúknu Recepty Craftlog (Android, iOS). Tie sú v slovenčine, takže príprava jedál bude jednoduchá. 

Recepty v mobile

Nezabudnite ani na správny playlist a ideálny film

Čoby to bolo za valentínsku večeru bez tej správnej atmosféry. Tú vám určite dotvorí správna hudba alebo po jedle filmová pohodička (nielen) pri romantickom filme.

Pro Tip: Pustite si niektorý z valentínskych playlistov na Spotify cez Bluetooth reproduktor s lepším zvukom z mobilu alebo rovno z počítača. Cez aplikáciu v mobile potom môžete ovládať hlasitosť, alebo rovno preskakovať celé piesne. 

Spotify

Spotify na stiahnutie (Android, iOS)

Špeciálnu valentínsku sekciu romantických filmov má samozrejme aj Netflix. Výber tak jeho editori spravili za vás.

A nezabúdajte, že ponuka tejto streamovacej služby sa neustále rozširuje aj o filmy a seriály s českými titulkami či dokonca českým dabingom. Samozrejme, obdobne vám poslúži aj HBO GO alebo Amazon Prime, hoci ich ponuka špeciálne ušitá pre 14. február bude predsa len o trochu chudobnejšia.

Netflix Valentínske filmy

Pre filmy asi bude vhodnejšie zvoliť väčšiu obrazovku počítača alebo tabletu, no vďaka nekonečným dátam od 4ky si filmy môžete pustiť aj na chate či romantickom výlete.

Romantický večer pre nezadaných

Chýba vám partner, ale spoločnosti sa nebránite? Valentín je obdobie, kedy sa na zoznamkách dvere nezatvárajú. S trochou odvahy môžete práve v piatok stretnúť niekoho nového a ktovie, možno z toho bude skutočne romantický príbeh. wink

V najznámejšej zoznamovacej aplikácii Tinder (Android, iOS) stačí nahodiť dobrú fotku, zaujímavý popis, určiť si mesto, v ktorom partnera hľadáte a už treba len počkať, s kým si padnete do oka.

So 4kou vám nebudú chýbať dáta na večer plný romantiky 

Už paušál SLOBODA 100+ vám ponúka až 11 GB dát využiteľných kdekoľvek na Slovensku a k tomu 100 minút alebo SMS do všetkých sietí v SR a EÚ, aby ste sa so svojou valentínkou mohli rozprávať aj v prípade, že spolu v piatok nebudete. Stáť vás bude len 8 eur mesačne.

Zdielať článok:

Facebook Twitter Google