K novému mobilu zľava až 210€! Objednaj so SLOBODOU+ alebo SLOBODOU DÁTA a ušetri so 4kou.

Smartfón pod stromček? Týchto 5 mobilov spraví radosť každému

Nový mobil pod vianočným stromčekom poteší každého, aby ale svojmu majiteľovi robil radosť aj v ďalších mesiacoch používania, mal by spĺňať všetko dôležité: mať silnú batériu, kvalitný displej a čo najrýchlejší hardvér.

Samozrejme, všetko závisí od vášho rozpočtu. Pripravili sme si tipy pre štyri cenové kategórie, aby sme s výberom pomohli naozaj každému.

Najvýhodnejšia ponuka spolu s internetom

Čo tak vybaviť smartfón aj mobilný internet na celé sviatky jedným ťahom? 4ka vám teraz dá šikovnú Motorolu Moto C spolu s paušálom Sloboda DÁTA, ktorý ponúka neobmedzené dáta v sieti 4ky len za 89 eur.

Lacný smartfón

Mobil do 250 eur

Ak od mobilu očakávate viac než len schopnosť pripojiť sa na internet a zvládnuť každodenné volania či SMS, odporúčame investovať o niečo viac. Absolútnym hitom v tejto kategórii je Xiaomi Mi A2 Lite za výborných 219 eur.

Má jemný a detailný Full HD displej, 4 GB RAM a 64 GB vnútorné úložisko, čo sú parametre, za ktoré by sa nemuseli hanbiť ani tie najvýkonnejšie androidy. Smartfón v nižšej konfigurácii (3 GB RAM / 32 GB priestoru) je dokonca ešte trochu lacnejší.

Bude to dual SIM s dvojdňovou výdržou vďaka 4000 mAh batérii a jeho duálny fotoaparát dokáže vytvárať portrétne snímky s efektným rozmazaným pozadím.

Xiaomi Mi A2

Mobil do 400 eur

Cenové vyhľadávače a ich tabuľky najpredávanejších smartfónov sa skrátka nemôžu mýliť. Huawei Nova 3 je na pultoch e-shopov mimoriadne žiadaný. Za 369 eur.

Zrejme kvôli lákavým farbám, rýchlemu procesoru známemu aj z modelu P20 Pro, 4 GB RAM a silnej 3750 mAh batérii. Radosť vám bude robiť tiež veľký 6,3-palcový displej a duálny 16 + 24 Mpix fotoaparát.

Na svoje si prídu dievčatá, dámy a ostatní priaznivci selfies. Výborný 24-megapixelový fotoaparát je totiž aj vpredu.

Huawei Nova 3

Výhodná voľba pre priaznivcov iPhonov (do 850 eur)

Zdajú sa vám nové iPhony drahé? Pri modeloch XS a XS Max to tak určite je. Ani niektorý zo šiestich pestrofarebných iPhonov XR nestojí práve málo. Na tento kúsok sa ale môžete pozrieť aj úplne inými očami.

Ide o výrazne imidžové zariadenie, ktoré ponúkne výkon zhodný s top zariadeniami značky a to isté platí aj pre mimoriadne kvalitný fotoaparát schopný nahrávať 4K videá pri 60 fps.

V tomto smere vás Apple o nič neukráti a vďaka zodpovednej politike výrobcu sa určite dočkáte aktualizácie operačného systému iOS aj o dva či tri roky. iPhone XR má teda potenciál vydržať vám veľmi dlho a uchovať spomienky na niekoľko ďalších Vianoc.

iPhone XR

Top darček pre náročných

Patríte medzi technologických nadšencov, ktorí si doprajú len to najlepšie? Prípadne je pre vás mobil pracovný nástroj a investícia doň sa vám rýchlo vráti?

Zrejme najlepšou voľbou roka 2018 je Samsung Galaxy Note 9. Luxusný 6,4 palcový displej s ultrajemným QHD+ rozlíšením a jemným zaoblením je doplnený multifunkčným dotykovým perom. To vám umožní napríklad rýchle písanie poznámok na každodenných poradách.

Po práci možno príde k slovu dvojica 12-megapixelových fotoaparátov, z ktorých jeden dokáže obraz 2-násobne priblížiť. Je známe, že ich kvalita cez deň aj pri nočných záberoch patrí k tomu najlepšiemu, čo si dnes môžete dopriať. Navyše, vďaka 4000 mAh batérii s vami tento smartfón zvládne naozaj každý deň. Za 999 eur.

Galaxy Note 9

Mobil stojí príliš veľa? Darujte dáta!

Ak si stále neviete vybrať, alebo si nie ste istí, či by váš darček splnil požiadavky obdarovaného, nechajte radšej voľbu na ňom. Pod stromček mu radšej zabaľte dáta, ktoré si užije každý deň.

Nový paušál SLOBODA DÁTA s neobmedzenými dátami v sieti 4ka môžete mať na mesiac úplne zadarmo. S automatickou obnovou môžete radosť predĺžiť aj na ďalšie obdobie a prípadné volania a SMS z kreditu stiahnu iba 4 centy za minútu/SMS.

Zdielať článok:

Facebook Twitter Google