K novému mobilu zľava až 210€! Objednaj so SLOBODOU+ alebo SLOBODOU DÁTA a ušetri so 4kou.

Oslávte deň prokrastinácie s týmito mobilnými appkami!

Máme medzinárodný deň knihy, deň bez mobilu, bez fajčenia či deň športu. Kedy ale príde rad na všetkých lenivcov a flákačov?

Oslavovať môžete 10. augusta! Pondelok je totiž oficiálnym dňom prokrastinácie. Počas 24 hodín sa teda nebudete musieť hanbiť, ak celý večer presedíte na gauči pred telkou, alebo dokonca vôbec nevyleziete z postele.

Aj pri takomto mentálnom odpočinku a prípravách na nové výzvy vám ale pomôžu niektoré mobilné aplikácie. Vyskúšajte ich!

Pinterest - kreatívnejší Facebook

Synonymom prokrastinácie je obvykle bezcieľne skrolovanie príspevkov na Facebooku alebo Instagrame. Len málokedy vám niečo dajú, no mozog nedokáže prestať posúvať prstom medzi ďalšími a ďalšími Príbehmi.

Na Pintereste síce budete čas strácať tiež, do odberov si však môžete dať niečo, čo vás naozaj zaujíma a inšpiruje.

Čo tak odoberať šťavnaté kulinárske špeciality, alebo tipy na módne outfity či štýlovú domácnosť? Asi uznáte, že je to trochu užitočnejšie, ako zvieratká a tanečné kreácie neznámych tínedžerov. 

Pinterest

Pinterest pre Android alebo iOS

Bistro.sk, Bolt Food alebo Wolt - jedlo aj bez vstávania z postele

Každý zažil chvíle, kedy si žalúdok pýta poriadnu večeru, ale vám sa ani náhodou nechce nič variť. Možno dokonca nie je ani z čoho, keďže chladnička lenivcov obvykle nákup nevidela už pekných pár dní.

Záchranou je jedlo z donáškových služieb. Na Slovensku ich funguje hneď niekoľko. Vy si pravdepodobne vyberiete podľa toho, ktorá obsluhuje aj vašu lokalitu.

Aj Bistro, Bolt Food či Wolt totiž vedia rovnako dobre uspokojiť hladošov túžiacich po pizzi, číne alebo indii. 

Bistro
Bistro.sk (Android, iOS), Bolt Food (Android, iOS), Wolt (Android, iOS)

Slink.io - hadík pre rok 2020

Nudu sa vám určite podarí zahnať aj niektorou z najpopulárnejších mobilných hier. Na rozdiel od tých logických si však vyberte nejakú, kde príliš rozmýšľať nemusíte a jej koncept vás udrží celé hodiny.

Slink.io sa pochopiteľne inšpiruje hadíkom zo starých Nokií, namiesto suchého zbierania bodiek však musíte súperiť so skutočnými hráčmi z celého sveta!

Dokážete prežiť a dostať sa na čelo tabuľky? Zvolíte pokojnú stratégiu, alebo začnete agresívne likvidovať ostatných hráčov? Verte nám, že ak to nevyjde, budete chcieť stále spúšťať ďalšie a ďalšie kolo. 

Slink.io pre Android alebo iOS.

Objavte čaro podcastov - množstvo ich je už aj v slovenčine

Nechce sa vám z postele? Nemusíte, no skúste popri ležaní počúvať niečo, čo vám rozšíri obzory. Potom vlastne bude tento čas strávený produktívne a za prokrastináciu sa nepovažuje.

Mohli by sme vám ponúknuť niekoľko tipov, ale pokiaľ si vo svojom telefóne otvoríte aplikácie Apple Podcasts alebo Google Podcasty, určite sami rýchlo nájdete rebríčky toho najpočúvanejšieho na slovenskom internete. 

Podcasty

Rain Rain - zvuky prírody pre ten najlepší relax

Ak sa naozaj nechcete sústrediť na hovorené slovo, zapnite si iba zvuky prírody v aplikácii Rain Rain

Tá dokáže zvoliť ten správny podkres podľa toho, či chcete zaspať, alebo sa len upokojiť a pripraviť na nadchádzajúce povinnosti. 

V bezplatnej verzii je dostupných 46 zvukov dažďa, burácajúcich vĺn, búrky alebo praskajúceho kozuba. 

Rain Rain

Rain Rain pre Android alebo iOS.

So SIM kartou od 4ky si všetky tieto aplikácie budete môcť stiahnuť rovno cez mobilné dáta. S paušálom SLOBODA DÁTA totiž získate neobmedzený objem dát len za 14 eur mesačne!

Zdielať článok:

Facebook Twitter Google