K novému mobilu zľava až 210€! Objednaj so SLOBODOU+ alebo SLOBODOU DÁTA a ušetri so 4kou.

Oblečte aj svoj smartfón do Vianoc! Vyberáme sviatočné zvonenia, tapety a hry

Vianoce nie sú len o darčekoch a ich zháňaní. Skúste trochu vypnúť, uvoľniť sa a naladiť sa na sviatočnú atmosféru. My vám prinášame niekoľko tipov, ako pripraviť aj váš smartfón na tú správnu sviatočnú náladu. Obyčajné tapety, či nudné zvonenia vymeňte za vianočné a budete mať vianočný stromček neustále so sebou. Tú pravú vianočnú atmosféru vám pomôže vytvoriť playlist najlepších vianočných songov a pre pobavenie vyskúšajte vianočné hry.

Tapety

Nudné tapety od výrobcu vášho smartfónu si nechajte na zvyšok roka. V decembri môžete mať na domácej obrazovke ligotavý vianočný stromček či zasneženú krajinu. Ak máte smartfón s Androidom, vďaka takzvaným živým tapetám sa môže všetko hýbať, blikať a ligotať.

Vyskúšajte najsťahovanejšiu aplikáciu svojho druhu - Christmas Live Wallpaper. Pod všetky vaše ikony umiestni krásny trojrozmerný stromček. V nastaveniach si môžete vybrať z niekoľkých rôznych pohľadov. Ak chcete, zábery na virtuálnu jedličku sa môžu striedať s veľkými hodinami, odpočítavajúcimi čas do Štedrého dňa.  

Preferujete klasickejší vzhľad? Vianočné Živé Tapety vám na pozadie nastavia statický stromček so zeleným ihličím a decentným ligotom elektrických svetielok.

Zvonenia

Vianočné melódie sa môžu ozvať ešte skôr, než zdvihnete hovor alebo otvoríte SMS-ku. V obchode Google Play je množstvo aplikácií, ktoré sľubujú zmenu vyzváňacích tónov. Odporúčame siahnuť po tých overených a bezpečných.

ZEDGE Ringtones má v Play Store viac než 4,5 milióna stiahnutí. Nešpecializuje sa len na vianočný obsah, ale po zadaní tých správnych kľúčových slov spoľahlivo nájde všetko, čo hľadáte. Zároveň sa jedná o pravdepodobne najspoľahlivejšie riešenie pre iPhony. Počítajte s tým, že ZEDGE vyzváňania a tapety sú na iOS rozdelené do dvoch aplikácií.

Hry

Viacero populárnych hier sa prezlieklo do zimných verzií. Na iPhone aj Androidy vám odporúčame skákačku My Daddy, My Christmas ovládanú dotykmi na displeji. Postavičku musíte bezpečne doviesť až do cieľa pomedzi všetky prekážky, aby stihla Vianoce.

V Doodle Jump Christmas Special je vašou úlohou dostať sa čo najvyššie. Postavička skáče sama, vy nakláňaním mobilu určujete smer. Dotykom na displej strieľate snehové gule po nepriateľských príšerách. Je dostupná na Android aj iOS.

Hudba

Štedrý večer a správnu sviatočnú atmosféru doplní tá správna vianočná hudba. Už nemusíte hľadať CD-čká či dokonca zaprášené kazety. Dvojicu správnych playlistov sme za vás našli na populárnej hudobnej streamovacej službe Spotify. Teraz služba ponúka na skúšku prémiovú verziu bez reklám až na tri mesiace zadarmo. S dátovými balíkmi TO. už od 5 eur sa nemusíte obávať ani o prenesené megabajty a môžete si naplno vychutnať štedré dáta od 4ky.

Skúsiť môžete viac než štvorhodinový popový mix skladieb s nesmrteľnou klasikou od Mariah Carey alebo naopak, tradičné slovenské koledy.

Zdielať článok:

Facebook Twitter Google