K novému mobilu zľava až 210€! Objednaj so SLOBODOU+ alebo SLOBODOU DÁTA a ušetri so 4kou.

Nuda v televízii počas Vianoc? So SWAN GO a Netflixom pozeráte, čo chcete vy!

Televízia má v našich domácnostiach stále svoje miesto. Nezáleží na tom, či ste si obľúbili slovenské seriály, každodenné správy alebo patríte k fanúšikom športových prenosov.

Spôsob jej sledovania sa však výrazne mení. Klasický televízny program odchádza do zabudnutia a programy sledujete vtedy, kedy chcete vy. Každý, kto zachytil tento trend, sa pri povzdychoch na počet a frekvenciu reklám môže iba pousmiať. Dokáže ich totiž ľahko preskočiť.

Ako na to? S televíziou v mobile vďaka aplikácii

Mobilnú aplikáciu SWAN GO si môžete stiahnuť do akéhokoľvek mobilu či tabletu s Androidom alebo iOS.

S ňou získate prístup k 31 TV kanálom a ich živému vysielaniu. Akýkoľvek program za posledných 7-dní si tiež môžete pustiť z TV archívu a pozrieť si ho, kdekoľvek a kedykoľvek máte čas.

SWAN GO si môžete objednať už od 3,99 eur mesačne. Služba funguje až na troch zariadeniach súčasne.

Swan Go

Pre najnovšie seriály je tu Netflix

Seriáloví maniaci by mali poznať portál Netflix, ktorý okrem mobilov a tabletov dostal aj do mnohých smart televízorov a set-top-boxov. Aktuálna databáza obsahuje viac než 5500 filmov a seriálov, vrátane tých najnovších a najpopulárnejších.

Ak ste už Perinbabu, Mrázika alebo všetky časti Sám doma počas Vianoc videli nespočetnekrát, možno budete chcieť dať prednosť klasickejším žánrom.

Aktuálnym hitom je Narcos: Mexico, House of Cards, Stranger Things, britský seriál The Crown alebo londýnska klasika Peaky Blinders. Všetky si vďaka Netflixu budete môcť pozrieť na svojom mobile alebo počítači aj bez prístupu k internetu.

Predplatné je vzhľadom na široký obsah za výbornú cenu, od 7,99 eur mesačne.

Netflix

Ak vás zaujímajú iné seriály, zvážiť môžete tiež HBO GO (Game of Thrones, Big Bang Theory, Berlínska Misia) alebo Amazon Prime Video (The Grand Tour, Jack Ryan) fungujúce na rovnakom princípe.

Zdielať článok:

Facebook Twitter Google