K novému mobilu zľava až 210€! Objednaj so SLOBODOU+ alebo SLOBODOU DÁTA a ušetri so 4kou.

Nový telefón do hôr aj do školy? 13 nových zariadení v e-shope 4ky

Potrebujete nový telefón, ktorý vám bude robiť radosť špičkovými fotkami z letnej dovolenky, alebo skôr poriadny pracovný nástroj, v ktorom batéria vydrží dlhé hodiny aj pri poriadnej záťaži či hraní hier? 

Teraz je ten pravý čas! Vo 4ke sme totiž kompletne prepracovali ponuku smartfónov v našom e-shope

Pribudlo tam 13 nových zariadení nielen pre tých náročných, ale aj pre peňaženku šetriacich zákazníkov. A okrem smartfónov tam nájdete aj tablety a iné zariadenia.

Máme už aj najnovšie iPhony

To najlepšie od firmy Apple by odmietol len málokto. U nás si môžete vybrať lacnejší iPhone 13, ale aj jeho prémiovejšiu verziu iPhone 13 Pro, ktorá ponúka tí teleobjektív s trojnásobným optickým priblížením navyše. 

Najlepšou správou sú však naše ceny. Ak sa rozhodnete pre najnovší 13-tkový iPhone aj v kombinácii s paušálom SLOBODA ponúkajúcim množstvo voľných minút a dát, telefón  nemusíte naraz vyplatiť celý.

iPhone 13 bude váš už od 48,25 eur mesačne, aj s paušálom. 

Apple iPhone

Radšej niečo s lepším pomerom cena / výkon? 

Samozrejme, smartfóny s jabĺčkom v logu sú špecifické – ponúknu parádnu kvalitu a výbavu, no stoja pomerne veľa.

Ak chcete platiť čo najmenej, no zároveň odmietate kompromisy, bude pre vás Xiaomi Poco X4 Pro už od 13,50 mesačne (pri splácaní na 24 mesiacov) aj so SLOBODOU 300+, ktorá ponúka 16 GB dát v SR a 300 minút alebo SMS v celej EÚ. 

Poco ponúka rýchly procesor Snapdragon 695, 6 GB RAM a 128 GB úložisko.Ak vám tieto čísla príliš nehovoria, určite vás zaujme 108 Mpx fotoaparát a veľký displej so super plynulou 120 Hz technológiou zobrazovania.

Samozrejmosťou je aj podpora 5G siete a nabíjanie batérie na 100 % už za 41 minút. 

Poco X4 Pro

Tu však zďaleka nekončíme. K najznámejším značkám na našom trhu už musíme prirátať aj čoraz agresívnejšie rastúcu značku Oppo.

4ka preto do ponuky zaradila smartfóny Oppo Reno7 5G od 21 eur mesačne s rovnakým paušálom a jeho “odľahčenú” verziu Oppo Reno7 Lite 5G za 15,75 eur mesačne.

Iného loga sa nemusíte báť, ponúkajú napríklad 6,4-palcový AMOLED displej, teda rovnakú veľkosť aj technológiu zobrazovacieho panela ako napríklad populárny Samsung Galaxy A33.

S ním majú spoločnú aj podporu pre 5G siete, no 64 Mpx zadný fotoaparát s ultraširokým druhým fotoaparátom ponúka ešte vyššie rozlíšenie. 

Batéria má veľmi slušných 4 500 mAh, takže vám isto vydrží aj viac ako jeden deň na jedno nabitie. 

Oppo Reno 7

4ka zaradila aj dve novinky z dielne Motoroly. Prvou je výkonný a ľahký model Motorola Edge 30 5G a druhou výborne vybavený model Motorola Moto G82 5G, prípadne ďalšie dve zariadenia Xiaomi Redmi Note 11S 5G a Xiaomi Redmi 10 (2022).

Xiaomi Motorola

U nás sú telefóny lacnejšie až o 210 eur

Nabitú ponuku e-shopu 4ky sa tak rozhodne oplatí poriadne preštudovat’. Ku všetkým zariadeniam navyše môžete získať aj Bonus na telefón, ktorý znižuje mesačný poplatok za zariadenie až o 7 eur mesačne.

Podľa zvoleného paušálu tak môžete mať telefón lacnejší až o do výšky 210 eur (za celú dobu splácania). Bonus sa aplikuje automaticky pri objednávke cez e-shop a na všetky smartfóny pri objednávke so SLOBODOU+ alebo SLOBODOU DÁTA. 

Do školy a pre školákov, aby bola zábava

Mobil však do školy tak úplne nepatrí, teda minimálne nie na to, aby ho naše ratolesti používali pod lavicou namiesto poriadneho sústredenia. 

Na blížiaci sa september sa však v našom e-shope môžete pripraviť vďaka dvojici notebookov od firmy Lenovo

Ultraprenosný Ideapad 1 sa vďaka hmotnosti pod 1,5 kg rozhodne zmestí do každej tašky a s výdržou až 8 hodín zvládne aj ten najdlhší deň v týždni. IdeaPad Flex5 zas môžete preložiť napoly – vďaka otočným pántom z neho spravíte parádny tablet. 

Lenovo notebooky

Môžu byť vaše už od 12 eur, respektíve 21 eur mesačne na 24 mesiacov

Tú pravú zábavu potom obstará konzola Nintendo Switch, ktorú si zo sebou budete môcť vziať na cesty, no dá sa pripojiť aj k veľkej televízii doma vďaka jednoduchej dokovacej stanici. 

Vo 4ke je dostupná za 13,50 Eur mesačne (na 24 mesiacov) ku ktorémukoľvek paušálu SLOBODA. Tie správne hry pre svoj nový Switch si však už budete musieť vybrať sami.

Nintendo Switch

Zdielať článok:

Facebook Twitter Google