K novému mobilu zľava až 210€! Objednaj so SLOBODOU+ alebo SLOBODOU DÁTA a ušetri so 4kou.

Novučičký mobil a nadupaný paušál s dátami za menej než 20 eur mesačne? Vo 4ke je všetko možné!

Že sú smartfóny, alebo dokonca paušály s poriadnou dávkou dát ešte stále drahé? Vo 4ke to určite neplatí! Chápeme, že zaplatiť niekoľko stoviek za nový mobil nemusí byť pre každého jednoduché. Preto sme si povedali, že nemusíte platiť hneď všetko naraz

Cenu špičkového mobilu si môžete rozložiť až na 30 mesiacov

Prieskumy správania zákazníkov dnes ukazujú, že nám smartfóny vydržia dlhšie než kedysi. Každý rok síce na trh pribúdajú nové zariadenia, no kvalita ich fotoaparátov či výdrž batérie už nestúpa tak závratne, ako pred piatimi či desiatimi rokmi. 

Aj preto si teraz môžete platbu za ktorýkoľvek mobil v ponuke 4ky rozdeliť tak, aby vám výška mesačného poplatku čo najviac vyhovovala. Pokojne až na dva a pol roka. 

Ako na to? 

1. V prvom kroku si vyberte smartfón, po ktorom najviac túžite. Pre nenáročných to môže byť napríklad sympatický Xiaomi Redmi 8, pre priaznivcov fotografie Samsung Galaxy A51 alebo pre vyznávačov maximálneho štýlu najnovší iPhone SE (2020).

Ak máte hotovo, kliknite naň v našom e-shope.

4ka mobil na paušál

2. Mobil bez dát je však dnes ako auto bez paliva. Ponuka bude najvýhodnejšia, ak si k novému zariadeniu vyberiete aj paušál SLOBODA podľa toho, či viac voláte a SMS-kujete, alebo patríte k vyznávačom moderných technológií a bez internetu v mobile nedáte ani jeden deň.

Už paušál SLOBODA 100+ vám dá 100 minút hovorov/SMS v celej SR a EÚ spolu s balíkom až 11 gigabajtov dát využiteľných na čokoľvek chcete! SLOBODA DÁTA dokonca v SR ponúkne neobmedzený objem dát.

Od vybraného paušálu sa bude odvíjať váš mesačný poplatok za naše služby.

Samsung Galaxy A51

3. K paušálu už prirátate len toľko, koľko za nový mobil chcete platiť. K mesačnej platbe za naše služby pribudne už iba cena smartfónu rozrátaná na 12, 18, 24 alebo 30 mesiacov. 

S väčším počtom splátok klesá výška mesačného poplatku, výsledná suma na konci splácania však zostane vždy rovnaká. Netreba sa teda báť, že vysnívaný mobil preplatíte. 

Praktický Samsung Galaxy A51 tak budete mať s neobmedzenými dátami vďaka SLOBODE DÁTA len za 20 eur mesačne. Za sumu, ktorú by ste inde nechali len za mobilné služby, vám kuriér 4ky do 2 pracovných dní prinesie aj novučičký mobilný telefón

Výber mobilu a spôsobu platenia je však iba na vás. So zariadeniami od Xiaomi alebo Huawei sa môžete dostať ešte na oveľa nižšie mesačné poplatky.

Zdielať článok:

Facebook Twitter Google