K novému mobilu zľava až 210€! Objednaj so SLOBODOU+ alebo SLOBODOU DÁTA a ušetri so 4kou.

Na toto sme čakali – odkazujú zákazníci mobilnému operátorovi 4ka

„Perfektné, ste najlepší na trhu spomedzi operátorov. Po 17 rokoch som prešiel medzi prvými do 4ky a nesklamali ste!“ docenili najnovší ťah operátora ľudia na webe. „Všetko super funguje pre Prešov a okolie, presne toto mi chýbalo hlavne na Šidlovci,“ zdôveril sa s prvými skúsenosťami zákazník 4ky.

 

Čo sa teda stalo a prečo táto zmena? Od februára umožnila 4ka dátovať zákazníkom okrem svojej superrýchlej LTE siete aj v 3G sieti. „Veľmi intenzívne načúvame našim zákazníkom a boli to práve ich podnety, pre ktoré sme sa rozhodli vstúpiť do rokovania so spoločnosťou Orange Slovensko, aby sme Štvorkárom poskytli väčší komfort napríklad pri presunoch medzi mestami či v lokalitách, ktoré ešte nemáme pokryté našou 4G / LTE sieťou. Až 95% populácie Slovenska tak môže od februára využívať rýchly internet so SIM kartou 4ky,“ hovorí výkonný riaditeľ SWAN Mobile Martin Mosný. 

Aj doteraz mohli Slováci využívať služby 4ky po celom Slovensku, v odľahlejších oblastiach však mali k dispozícii iba sieť druhej generácie, ktorá stačí na telefonovanie a SMS-kovanie. Klientom 4ky mimo pokrytia jej vlastnou sieťou tak sprístupnením 3G siete obchodného partnera zo dňa na deň stúpla rýchlosť dátovania viac ako 10-násobne.

 

Prístup do 3G siete spustila 4ka automaticky pre všetkých jej zákazníkov, klienti platia za hovory a SMS rovnako ako doteraz 4 centy za minútu alebo SMS a to isté platí aj o dátovaní, kde 4ka dlhodobo ponúka 1MB za bezkonkurenčný 1 cent. Dátové balíky, ktoré si zákazníci môžu dokúpiť k programu Moja 4ka obsahujú aj dáta, ktoré sa dajú minúť v sieti obchodného partnera.

 

4ka aj naďalej buduje svoju vlastnú najmodernejšiu sieť štvrtej generácie, ktorou pokrýva už 71% obyvateľstva SR. Najnovšie ju rozšírila o lokality Rajca, Medzeva, Novej Bane, Sliača, Cífera, Šoporne, Komjatíc, Polomky či Malinova, svoju sieť operátor zahustil tiež v Partizánskom, Trstenej, Kysuckom Novom Meste, Kolárove a v Krompachoch. Aj vďaka tomu 4ke neustále pribúdajú zákazníci, na začiatku roka 2018 ich počet prekročil už pol milióna.

Zdielať článok:

Facebook Twitter Google