K novému mobilu zľava až 210€! Objednaj so SLOBODOU+ alebo SLOBODOU DÁTA a ušetri so 4kou.

Letná dovolenka ako obrázok! S týmito appkami na sociálnych sieťach zahviezdite

Dovolenka má slúžiť hlavne ako relax, ale objavovanie nových miest vám určite prinesie veľa parádnych zážitkov. Prečo si teda tieto spomienky nezvečniť, prípadne sa s nimi trochu nepochváliť na sociálnych sieťach

Vy získate zábery, ku ktorým sa kedykoľvek radi vrátite a vaši blízki zas uvidia tipy na tie najlepšie miesta, kam sa môžu ešte toto leto vydať aj sami. 

Nebojte sa používať hashtagy, označenie polohy alebo funkciu Hľadať. Uvidíte tak, aké fotografie z daného miesta práve letia a možno nájdete aj trochu inšpirácie, ak je ten najkrajší výhľad o pár metrov ďalej, než práve stojíte. 

Len si dávajte pozor a v ťažkom teréne pozerajte hlavne pod nohy, nie na displej mobilu. 

Instagram Slovensko

Aby ale fotky a instastories z vašich letných výletov neboli iba úplná nuda, skúste ich ešte trochu vylepšiť týmito appkami. 

Layout

Layout je aplikácia priamo od Instagramu a poslúži každému, pre koho je jedna fotografia na jeden post príliš málo. 

Umožňuje vám vytvárať jednoduché koláže, ktoré toho povedia oveľa viac. Môžete takto spojiť jednu, dve, tri, alebo ešte viac snímok zo svojho albumu.

Koláže Instagram Layout

Layout na stiahnutie pre Android alebo iOS.

CutStory / Story Cutter

Instagramové stories sú zábavné, ale len do momentu, kedy vás začne obmedzovať 15-sekundový limit pri pridávaní videí. 

S aplikáciami ako je CutStory pre iPhone alebo Story Cutter pre Android však môžete na tieto segmenty “nasekať” aj dlhšie video. Do svojho účtu ich potom jednoducho nahráte v správnom poradí a prechody medzi nimi budú úplne plynulé. 

Praktická je tiež možnosť videá orezať a spájať podľa potreby, alebo pridať titulky.

Stories Instagram

Story Cutter pre Android alebo CutStory pre iOS.

Grid Maker

Určite ste už narazili na profily, ktoré mali krásny feed, kde spolu hrali všetky susediace snímky. Instagrameri ako keby uvažovali dopredu a vďaka jednotlivým, na seba nadväzujúcim postom vytvorili krásny celok. 

Niečo podobné môžete na dovolenke vyskúšať aj vy. S aplikáciami ako je Grid Maker môžete vziať jednu fotografiu a rozdeliť ju na viac postov. Tie potom nahráte na svoj účet.

Grid Instagram

Grid Maker pre Android alebo PhotoSplit pre iOS.

Unfold

Stories sú na Instagrame v poslednom čase obľúbenejšie, než samotné posty. Už viete, že do nich môžete pridávať fotografie aj videá, no ako do jedného príbehu pridať viac vecí naraz? 

Zvládne to aplikácia Unfold, ktorá taktiež vytvára elegantné koláže ako Layout, no tentokrát určené pre Stories, nie klasické posty.

Lepšie stories Instagram

Unfold pre Android alebo iOS.

Nebojte sa upravovať. Menej je však niekedy viac

Instagram má veľa filtrov a farebných efektov, nie je však slovenská príroda v lete taká krásna, že žiadnu podobnú pomoc nepotrebuje? 

A keď už, namiesto zabudovaných pomocníkov priamo v Instagrame skúste niektorý z profesionálnych editorov. Napríklad duo s názvom Canva a Adobe Photoshop Lightroom

Netreba sa ich báť, sú oveľa jednoduchšie na používanie ako ich súrodenecké verzie určené pre počítač. To však neznamená, že im niečo chýba.

Photoshop Android iOS

Canva pre Android alebo iOS, Lightroom pre Android alebo iOS.  

Nezabúdajte tiež, že s nekonečnými dátami od 4ky len za 14 eur mesačne si môžete povedať #jemito4 predraženým ponukám operátorov a instagramovať, čo vám srdce ráči.

Zdielať článok:

Facebook Twitter Google