K novému mobilu zľava až 210€! Objednaj so SLOBODOU+ alebo SLOBODOU DÁTA a ušetri so 4kou.

Inšpirujte sa! Vianočné a novoročné vinše sa dajú posielať aj inak

Na Štedrý deň a hlavne na Nový rok dosahuje počet odoslaných SMS-iek pravidelne svoj úplný vrchol. Vlani ich všetci Štvorkári poslali vyše 1,16 milióna

Svojej rodine a známym ale môžete dať najavo to, že na nich myslíte, aj inak, než prostredníctvom obyčajných vinšovačiek z internetu.

Pošlite skutočné medovníky

Určite niečo pečiete a každý z vás má v rukáve vlastný tajný recept. Pochváľte sa fotografiou svojho vlastnoručne ozdobeného stromčeka alebo pripravených dobrôt

Kým ich však zavesíte na Instagram, pošlte ich cez Messenger ich aj osobne - tým, ktorí sú pre vás najdôležitejší a naozaj vás zaujíma, ako sviatky strávia oni.

Vianočné medovníky

Kvôli tohtoročným obmedzeniam je dovolené stretávať sa maximálne v rámci dvoch domácností, ale možno môžete balíček s pár koláčikmi zvyšku známym aspoň poslať, alebo nechať niekde pred dverami. Určite sa potešia aj v prípade, že za stolom budú musieť sedieť sami. 

Nahrajte video odkaz alebo stavte na online videohovory

Poteší aj vlastnoručne nahratý odkaz, na ktorom budete spolu so deťmi. V improvizovanom štúdiu v strede kuchyne alebo obývačky vám pomôže napríklad malý statív, hoci nič nepokazíte ani trochu roztrasenejšími zábermi z ruky.

Videohovory na Vianoce

Messenger, WhatsApp, Viber a aj FaceTime integrované priamo v iPhonoch a iPadoch už podporujú aj videohovory, ktoré môžu trvať kľudne aj hodinu a napojiť sa môže hneď niekoľko používateľov.

Niektoré rodiny takouto “súkromnou videokonfereciou” nepochybne nahradia aj novoročné stretnutia či dokonca štedrovečernú večeru. Ak ich môžete používať vo firme namiesto biznis meetingov, rozhodne nie je nič smiešne ani na použití v súkromí. Najmä, ak sa práve necítite najlepšie a nechcete riskovať.

Na nový rok s novými predsavzatiami

Týždeň voľna môžete využiť aj na upratovanie - a teraz myslíme skôr to duševné a digitálne. Vhod prídu aplikácie ako Notes, Poznámky či Evernote. Skúste s v nich spísať svoje ciele na ďalší rok 2021.

Môže ísť o predsavzatie začať navštevovať fitko, jesť menej cukru, čítať viac kníh či pravidelne komunikovať so všetkými priateľmi.

Aj týchto pár odrážok môžete poslať niektorým kamošom namiesto vinšov. Určite ich inšpirujete, aby skúsili niečo podobné a priebežne vás kontrolovali, ako všetky ciele napĺňate. 

Vianočné vinše

Tradičnú vinšovačku určite dokážete vymyslieť aj sami. A vôbec sa nemusí rýmovať. 

Všetci zo 4ky vám želáme najmä to, aby bol ďalší rok vo všetkom lepší, ako ten tohtoročný. Urobte všetko preto, aby ste s blízkymi mohli byť častejšie a cítili sa šťastnejší. Naše služby a dáta dostupné naozaj všade vám v tom môžu len pomôcť. 

Zdielať článok:

Facebook Twitter Google