K novému mobilu zľava až 210€! Objednaj so SLOBODOU+ alebo SLOBODOU DÁTA a ušetri so 4kou.

Black Friday je za rohom! V týchto e-shopoch sa oplatí sledovať zľavy

Deň po americkom sviatku vďakyvzdania je každoročne považovaný za slávnosť všetkých shopaholikov. Black Friday, alebo ak chcete Čierny piatok, tento rok pripadá na 27. novembra. Obchodníci nás však výhodnými ponukami bombardujú už minimálne týždeň predtým. 

Je jasné, že to mnohí preháňajú a nie všetko, kde lieta slovo zľava, je dnes lacnejšie než obvykle. Pri troche rozvahy však už teraz môžete nakúpiť parádne darčeky pre seba aj celú svoju rodinu ešte pred Vianocami. 

Black Friday zľavy

Black Friday sa skloňuje hlavne v súvislosti s e-shopmi. Vlani sme online vybavili takmer 15 % našich nákupov za vyše 4 miliardy dolárov a obe tieto čísla stále prudko rastú.  

Hlavné slovo má oblečenie...

Aspoň tak uvádzajú štatistiky. Vlani na náš trh s podporou takmer všetkých influencerov a instagramových hviezdičiek prišiel e-shop About You, ktorý kombinuje aj viaceré svetovo známe značky. Láka na rýchle doručovanie a možnosť bezplatného vrátenia tovaru, ktorý vám nesedí. 


Stálice ako H&M alebo Zara sú na tom podobne a čoraz populárnejší je napríklad Remix pre tých, čo radšej siahnu po udržateľných alternatívach zo sekáčov či outletov. Všetky majú pohodlné appky v slovenčine pre iOS aj Android. 

… alebo knihy a elektronika

Kto si nikdy nič neobjednal z Alza.sk, ako keby ani nikdy nekupoval nový mobil, mixér, či príslušenstvo k počítaču. 

Výhodou je extrémne rýchle dodanie kuriérom alebo osobný či drive-in odber, pri ktorom ani nemusíte vyjsť z auta. V aplikácii si všetko vyberiete, a kartou alebo cez Apple Pay aj zaplatíte. 

Alza a Martinus Black Friday

Slovenský Martinus prekvapivo žiadnu aplikáciu nemá, no všetky vaše objednávky a doručovacie údaje udrží pohodlné webové rozhranie dostupné aj z mobilu.  

Aj nábytok, vitamíny, topánky či počítačové hry

K obľúbeným slovenským e-shopom patrí aj nábytkárska Ikea, lekáreň Dr.Max, predajňa obuvi CCC alebo domáci ProGamingShop. Pamätajte však na to, že tie najpopulárnejšie obchody môžu mať najväčšie problémy s rýchlym doručovaním pred Vianocami. 

Dnes sa už nemusíte báť ani zahraničných e-shopov. Tie majú často oveľa zaujímavejšie Black Friday zľavy. 

Neváhajte, a pozrite sa rovno na stránky vašich obľúbených firiem ako je Samsung, Withings, Nike a iné. Hráči zas určite musia skontrolovať ponuku platformy Steam alebo Xbox a PlayStation Store, kde pravidelne padajú ceny A-čkových titulov na úplné minimum. 

Počítačové hry Steam

Drobné hračky, doplnky do domácnosti či smart home gadgety zas hľadajte na nemeckej verzii Amazonu

Svoj bonus získajú aj zákazníci 4ky. Pri nákupe z nášho e-shopu získate automaticky 4 € zľavu za nákup.

Zdielať článok:

Facebook Twitter Google