K novému mobilu zľava až 210€! Objednaj so SLOBODOU+ alebo SLOBODOU DÁTA a ušetri so 4kou.

Apple TV+ vs Netflix. V mobile bude vďaka dátam od 4ky ešte viac seriálov!

Tmavé, chladné a upršané dni sú tu. Pre firmu Apple je to pravý čas odštartovať svoju novú streamovaciu platformu Apple TV+, ktorú si tak od 1. novembra môže vo svojom počítači, tablete alebo mobile naladiť úplne každý.

Samozrejme, majitelia iPhonov, iPadov a iných zariadení s jablkom v logu majú výhodu. K novej hračke kúpenej po 10. septembri totiž získajú až rok sledovania Apple TV+ úplne zadarmo!

V iPhone stačí vyhľadať novú aplikáciu Apple TV a všetko aktivovať. Ak ju nikde nenájdete, uistite sa, že máte operačný systém dôsledne aktualizovaný.

Apple TV+

Hlavným ťahákom je seriál The Morning Show s naozaj hviezdnym obsadením v podobe trojice Jennifer Aniston (Priatelia), Steve Carrel (The Office) a Reese Witherspoon (Wild).

Nechýba ale ani sci-fi See a For All Mankind z alternatívnej reality, kde na Mesiaci pristáli ako prví Rusi, alebo historická komédia Dickinson. Čo však miestnych filmových a seriálových fanúšikov poteší asi najviac? Všetky seriály z dielne Apple budú mať slovenské alebo české titulky!

Cez web tv.apple.com je však možné službu sledovať aj na akomkoľvek počítači alebo telefóne s Androidom. Na začiatok bude je v ponuke len deviatka titulov, no Apple do projektu tlačí obrovské množstvo peňazí a prilákal viaceré známe mená.

Apple TV+ stojí iba 4,99 eur mesačne a túto sumu je prostredníctvom rodinného zdieľania možné rozdeliť až medzi šiestich členov rovnakej domácnosti.

Starí hráči nikam neodchádzajú - Netflix, HBO GO a Amazon Prime Video

Pokiaľ Applu príliš nefandíte, stále sú tu minimálne tri ďalšie možnosti, ako dostať nové filmy a seriály priamo do svojho mobilu, aby ste ich mohli hltať prakticky kdekoľvek.

O Netflixe počul už snáď každý. Základný program s nižším rozlíšením obrazu stojí 7,99 eur mesačne. Škoda, že za HD a Full HD sa musí priplácať, no ponuka služby je tak bohatá, že sa možno oplatí, aj za necelých desať eur.

Najmä v čase, kedy dostali nelegálne filmové weby v Česku a na Slovensku konečne stopku.

Netflix

Slovenského a českého obsahu je pomenej, vyvážia to však zaujímavé dokumenty a seriály, o ktorých isto hovoria všetci aj u vás v práci. Money Heist, The Crown, Dark, Stranger Things a iné čakajú na zaľahnutie do postele alebo dlhú cestu vlakom.

Netflix pre Android a iOS

Využite možnosť služby testovať zadarmo

V prípade HBO GO a Amazon Prime Video je obsahu trochu menej. Prvá menovaná platforma však láka na kompletnú sériu Game of Thrones, True Blood, dve série brutálneho sci-fi Westworld alebo oceňovaný mini-seriál podľa skutočnej udalosti Černobyľ.

HBO GO a Amazon Prime

Amazon láka hlavne fanúšikov štyroch kolies (alebo cestovania do exotických krajín) vďaka The Grand Tour s ikonickou trojicou postarších Angličanov z bývalého Top Gearu.

K tomu je tu menej známy Man in the High Castle, Good Omens alebo Jack Ryan.

HBO GO stojí 5,99 eur mesačne, Amazon rovnako, no prvých 6 mesiacov môžete mať len za 2,99 eur. Obe navyše možno testovať 7 dní zadarmo. A to už sa oplatí.

HBO GO pre Android a iOS, Amazon Prime Video pre Android a iOS.

Do služby sa od 12. novembra hlási aj Disney+ s úchvatnou zbierkou Simpsonovcov, Marveloviek alebo kompletnou ságou Star Wars. Na Slovensku si však Disney+ tento rok rozhodne neužijeme.

Seriály vždy na dosah s poriadnym dátovým balíkom od 4ky

Niektoré služby dovoľujú stiahnutie seriálov priamo do mobilu, aby ste ich potom mohli sledovať aj bez dátového pripojenia. S nádielkou gigabajtov od 4ky to však nebude nutné.

Stačí sa rozhliadnuť po našich nových paušáloch SLOBODA +. Sloboda 100+ len za 8 eur mesačne napríklad ponúka rovno 11 GB dát využiteľných na čokoľvek - nielen jednu filmovú či inú aplikáciu, ktorá ich aj tak sama nikdy nezožerie.

4ka internet dáta

Pre naozajstných filmových závislákov je tu SLOBODA DÁTA s neobmedzeným objemom dát v SR len za 12 eur mesačne. So SLOBODOU DÁTA môžete surfovať alebo pozerať na obľúbených hercov doslova donekonečna.

Zdielať článok:

Facebook Twitter Google