K novému mobilu zľava až 210€! Objednaj so SLOBODOU+ alebo SLOBODOU DÁTA a ušetri so 4kou.

6 účtov, ktoré vás na internete rozosmejú aj po 1. apríli

1. apríl je dňom všetkej zábavy, vtipov a srandičiek. Tento rok však ešte blízky kontakt so širšou rodinou a kolegami radšej odložte. Rozosmejte sa sami! Prinášame vám tipy na účty a tvorcov, ktorých by ste mali sledovať na našom internete, ak máte zlý deň.

Zomri (Instagram, Facebook)

Zrejme najznámejšia satirická stránka už nie je len bezbrehou zábavou. Ak je treba, okrem memečiek dokáže aj (svojsky) informovať o aktuálnom dianí u nás. 

Aj keď vás politika nebaví, touto formou možno začne. Môžete si tiež byť istí, že keď sa na Slovensku objaví virálne video, vďaka Zomri vám neunikne. 

Dailymale.sk (Facebook, Web)

Na Facebooku vtipné obrázky, na webe všetko ostatné. Dailymale.sk je takt trochu stará škola. Stránka je plná zábavných, viac-či-menej vážnych príbehov. A kvalitný, alebo aspoň trochu zložitejší humor je dnes poriadne vzácny.

Demotivácia (Facebook, Instagram)

Ak vás neuráža ani trocha vulgárnejší humor, tu ste na správnom mieste. Populárne obrázky si určite neraz budete zdieľať aj so svojou polovičkou.

Ťažký týždeň s Janom Gorduličom (YouTube)

Známy zabávač Ján Gordulič sa každý týždeň venuje súhrnu najaktuálnejších udalostí z našej krajiny. Oplatí sa ho pozrieť aj v prípade, že politiku a správy nesledujete. Všetko dôležité vám vysvetlí naozaj pútavou formou.

;

Piatoček (YouTube, Spotify, Apple Podcast)

Mini séria portálu Fičí.sk je malým unikátom, ide o jeden z mála zábavných podcastov u nás. Každá časť má len približne 15 minút, takže si počas pravidelného behu stihnete pustiť ešte aj niečo iné. 

CatsDoingThings (Instagram)

Odborníci tvrdia, že internet vznikol preto, aby si ľudia medzi sebou mohli posielať obrázky mačičiek. Ak súhlasíte a patríte k milovníkom týchto štvornohých domácich miláčikov, účet s názvom CatsDoingThings skrátka musíte lajknúť.

Nie je síce slovenský, no nič lepšie na Instagrame nenájdete.

 

Memečka sa najlepšie zdieľajú s internetom od 4ky

Internetovú zábavu vám sprístupní ktorýkoľvek z našich paušálov SLOBODA. Ponúkajú veľkú porciu dát využiteľných na čokoľvek kdekoľvek na Slovensku.

Paušál SLOBODA ∞ + vám dokonca ponúkne neobmedzené dáta, ale aj neobmedzený objem voľných minút a SMS. Ak si nastavíte automatickú úhradu kartou, môže byť váš už od 20 eur.

Zdielať článok:

Facebook Twitter Google