K novému mobilu zľava až 210€! Objednaj so SLOBODOU+ alebo SLOBODOU DÁTA a ušetri so 4kou.

6 appiek, s ktorými si vychutnáte Dušičky a strašidelnú sezónu

Víkend na prelome októbra a novembra patrí Halloweenu. Tento typicky americký sviatok sa už udomácňuje aj v našich končinách a je len na vás, či si z neho vyberiete práve strašidlá, alebo hororové filmy, sladkosti a tekvice.  

Kým slovenské dušičky aj s návštevami cintorínov budú musieť pár týždňov počkať, môžete sa zabaviť aspoň s týmito appkami.

Netflix

Najznámejšiu streamovaciu službu pozná zrejme každý. Dlhé zimné večery po posune času si môžete skrátiť aj niektorým z hororov či strašidelných seriálov, ktoré tu sú. Niekoľko sérií už majú napríklad Sabrinine desivé dobrodružstvá alebo dráma Ratched.

Spokojne sa však vráťte aj ku klasikám ako Texaský masaker motorovou pílou, Piatok 13 alebo Nočná mora z Elm Street

Netflix

Netflix pre Android alebo iOS.

Tekvicové recepty z Tasty

Zaplniť si obývačku vyrezávanými tekvicami nie je vôbec povinné. Oveľa viac vám budú “šmakovať” sladké koláčiky, ochutený hummus alebo výborná polievka hokkaido.

Recepty, ktorými určite ozvláštnite kaźdý rodinnú párty, nájdete kdekoľvek na internete, no aplikácia Tasty vám ponúkne aj video návody s parádne naaranžovaným fotografiami, ktoré rozhodne naštartujú všetky chuťové poháriky. 

Tasty

Tasty pre Android alebo iOS

Zombie fotky od tvorcov Walking Dead

Cez Halloween sa zvyknú vyblázniť aj špecialisti na makeup, umelé tržné rany a hrozivé tváre. Vy sa však zvládnete znetvoriť úplne sami!

Teda, aby sme boli presní. s pomocou aplikácie The Walking Dead: Dead Yourself od tvorcov známeho seriálového hitu. 

Urobte si selfiečko a vyskúšajte všetky efekty podľa vlastného želania. Ideálne na spestrenie vášho Instagramu alebo iných sociálnych sietí.

Zombie fotografie

The Walking Dead: Dead Yourself pre Android alebo iOS

Plants vs. Zombies 

V halloweenskom výbere pochopiteľne nesmie chýbať nejaká hra. Tou najideálnejšou pre nadchádzajúci víkend bude nepochybne hitovka Plants vs. Zombies

Zombie na vás budú útočiť vo vlnách, pričom kvety pôsobia ako strážne veže, ktoré po nich strieľajú. 

Princíp pochopíte takmer okamžite a už len to, že si každý z dielov stiahli milióny používateľov, svedčí o tom, že skrátka nemôže ísť o zlú voľbu. 

Plants vs. Zombies

Plants vs. Zombies pre Android alebo iOS

Lake: Coloring Books

Mnohí z nás majú dnes deti doma, namiesto toho aby sedeli v škole. Majitelia iPhonov (a ešte lepšie iPadov s dotykovým perom) ich môžu zabaviť interaktívnymi omaľovánkami Lake. 

V aplikácií každý týždeň pribúdajú nové motívy na kreslenie, a samozrejme, teraz je tam aj množstvo výkresov so špeciálnou halloweenskou tematikou. 

Vyskúšajte aspoň tie prvé bezplatné, kým sú deti s vami. 

Lake

Lake: Coloring Books pre iPhone alebo iPad

Halloweensky playlist zo Spotify 

A čo si vlastne k večernému vyrezávaniu tekvíc alebo vareniu v kuchyni pustíte? Mohol by to byť niektorý z playlistov v populárnej službe Spotify

Ich autori za vás vyskladali ideálny sled piesní ku každej párty, alebo aj pokojnému relaxu v obývačke. 

Vy sa tak budete môcť venovať priamo rodine a spoločným aktivitám. 

Spotify

Zdielať článok:

Facebook Twitter Google