K novému mobilu zľava až 210€! Objednaj so SLOBODOU+ alebo SLOBODOU DÁTA a ušetri so 4kou.

5 letných seriálov, ktoré chytia za srdiečko

Kiná sú síce na Slovensku už otvorené, no kvôli pokračujúcej korona-kríze v USA v nich takmer úplne chýbajú akékoľvek Á-čkové novinky a trháky.

Streamovacie služby však fungujú naplno a keďže všetci trávia viac času doma, zažívajú svoje najlepšie časy. Najširšiu ponuku má už tradične Netflix, preto sme sa pozreli na pár jeho titulov, ktoré by ste rozhodne nemali obísť. 

Umbrella Academy - 2. séria

Ak máte radi superhrdinovské témy, no na rozdiel od typických komixov zasadené do takmer reálneho sveta, seriál Umbrella Academy bude presne pre vás. 

Dej začína v roku 1989, kedy sa 43 ženám po celom svete narodia poriadne špeciálne deti bez toho, že by si uvedomili, že sú tehotné. 

Excentrický milionár si časť z nich veľmi rýchlo adoptuje a rozhodne sa pripraviť ich na boj proti zločinu. 

Pýtate sa, aká je jedna z najväčších výhod tohto seriálu? Vonku sú zatiaľ len dve série po desiatich častiach, takže naň stále môžete naskočiť ešte v úplných začiatkoch a nemať pocit, že ste totálne pozadu, ako by tomu bolo napríklad v prípade House of Cards alebo Game of Thrones. 

The Great Heist (El robo del siglo)

Páčili sa vám seriály Money Heist a Narcos? V tom prípade bude The Great Heist presne pre vás. 

Seriál zachytáva rok 1994 a skupinku zlodejov, ktorá sa rozhodla z kolumbijskej centrálnej banky ukradnúť takmer 30 miliónov dolárov. Rozdiel od jeho seriálových predchocov je v tom, že táto udalosť sa naozaj stala!

Samozrejme tiež platí, že si seriál môžete užiť aj v pôvodnom znení, prípadne iba s titulkami.

World's Most Wanted 

Na rovnakú kriminálnu tému pokračuje aj francúzska séria o najhľadanejších zločincoch, ktorí stále unikajú úradom a spravodlivosti. 

Päť približne 50-minútových častí sa zameriava na mená, o ktorých noviny rozhodne nepíšu so železnou pravidelnosťou, no na ich dolapenie sa minuli už milióny dolárov. 

Opäť platí, že skutočné príbehy často píšu dramatickejšie a neuveriteľnejšie zápletky, než by vymysleli celé tímy drahých scenáristov. Jedna z častí World's Most Wanted navyše divákov zavedie aj do susednej Českej republiky.

The Rain - 3. séria

Aj The Rain je inšpirovaný niečím, čo ste už na Netflixe možno videli. Spomínate si na apokalyptickú drámu Dark, pri ktorej sa nemeckí tvorcovia naozaj do sýtosti vyhrali s cestovaním v čase smerom do budúcnosti, do minulosti, ale aj do iných dimenzií? 

Dánsky The Rain je podobne pochmúrny a začína sa tým, že spolu s daždovými prehánkami sa na spoločnosť znesie nebezpečný vírus. V roku 2020 vás pri pohľade na tento dva roky starý seriálový počin a jeho vykreslenie zdravotníckej krízy naozaj zamrazí.

Aktuálne vychádza tretia séria a hoci má seriál aj svoje slabšie momenty, vy budete môcť sledovať, ako herci postupom času dospievajú a scenár s rastúcou popularitou naberá na obrátkach. 

The Least Expected Day

Patríte k športovým fanúšikom, no toto leto vám niečo na obrazovkách chýba? Tušíte správne, jedno z najznámejších podujatí na svete, cyklistická Tour de France, bola kvôli koronavírusu odsunutá až na úplný koniec augusta.

Vďaka tomu budete mať dostatok času navnadiť sa na nadchádzajúcich 21 etáp fantastickým dokumentom, ktorý odhaľuje zákulisie jedného z profesionálnych svetových tímov Movistar.

Možno budete prekvapení, že cyklistika je oveľa komplexnejší a tímovejší šport, než by sa navonok mohlo zdať. Na Netflixe je samozrejme k dispozícii aj v angličtine. 

So 4kou si pokojne pozriete aj všetko naraz!

Seriálov je teda naozaj veľa a každý z nich má hneď niekoľko ďalších častí. S dátami od 4ky sa navyše o spotrebu svojich dát nemusíte báť ani v prípade, že sa rozhodnete pozrieť si všetky časti za sebou za jeden večer! 

Nový paušál SLOBODA DÁTA len za 14 eur mesačne vám totiž ponúkne neobmedzený objem dát v celej SR. Budete tak môcť sledovať, čo len chcete a ako dlho chcete. 

Zdielať článok:

Facebook Twitter Google