K novému mobilu zľava až 210€! Objednaj so SLOBODOU+ alebo SLOBODOU DÁTA a ušetri so 4kou.

10 GB nie je veľa. Koľko nám dnes treba dát v mobile?

Smarfóny sú stále dokonalejšie, videá majú čoraz vyššie rozlíšenie a z mobilných dát si už odhrýzajú aj hry, videohovory a zálohovanie fotiek či videí. 

S pár megabajtami dát na mesiac sa už žiť nedá, aspoň nie pohodlne a bez obáv z ich prečerpania a nemilého navýšenia faktúry.

Vo 4ke pre vás máme dátové balíky k našim paušálom SLOBODA s 10 GB, 15 GB alebo neobmedzeným objemom dát využiteľným kdekoľvek po celom Slovensku. Nezáleží, či ste v rýchlej 4G sieti 4ky alebo na vašom mobile svieti ikona 3G

Balíky nielen k novým paušálom SLOBODA sme totiž zjednotili a sprístupnili všade po Slovensku!

Sloboda LTE / 3G

Pre výnimočné prípady, kedy potrebujete zhliadnuť celý zápas Slovákov na MS v hokeji, poslať alebo stiahnuť veľký objem súborov na cloudové úložiská či skrátka hociako inak využiť maximum z toho, čo naša sieť ponúka, je tu aj DENNÉ NEKONEČNO len za 1 euro

DENNÉ NEKONEČNO vám umožní počas 24 nasledujúcich hodín minúť až 10 GB dát v SR akýmkoľvek spôsobom. Aktivujete ho poslaním bezplatnej SMS v tvare DN na číslo 950.

Kde všade minúť 10 GB dát? Možností je veľa!

Priemerný dátový zákazník 4ky napríklad zvládne za mesiac minúť presne 8,2 GB dát. A kde všade?

Čo napríklad dva týždne pravidelného prezerania príspevkov a stories na Instagrame? Nie Facebook, práve táto medzi mladými mimoriadne obľúbená sociálna sieť je dnes najväčším žrútom mobilných dát. Ešte že ich je vo 4ke tak veľa!

Spotreba dát appky

Hneď v zálohe čaká mobilný hotspot. Internetové prehliadače v mobile sa ešte dokážu krotiť, no keď náhodou na cestách k mobilu pripojíte svoj notebook, Windows si hneď stiahne aktualizácie a Chrome naplno rozbalí všetky reklamy. Gigabajt hore-dolu, len kým vystúpite z vlaku.

Hitom októbra je mobilná hra Call od Duty: Mobile dostupná pre Android aj iOS. Samozrejme, má niekoľko gigabajtov, ale keď ju už hrajú všetci vaši kamoši, naozaj chcete niekde loviť Wi-Fi, keď si ju môžete rýchlo stiahnuť cez mobilné dáta 4ky? 

Call of Duty Mobile

A čo také podcasty? Denník SME napríklad pripravuje pravidelný podcast Dobré ráno s prehľadom najdôležitejších správ a jednou zaujímavou témou rozobranou o podrobnejšie. 

Jedna časť má približne 30 MB. Za celý mesiac je to už takmer 1 GB len vďaka každodennej rannej jazde autobusom, autom či len tak k raňajšej kávičke. 

Porátali sme aj niekoľko ďalších štatistík, ako sa dá využiť náš dátový balík GIGA s 1GB dát alebo DENNÉ NEKONEČNO s 10 GB dátami. 

4ka objem dát

Netreba totiž zabúdať na Spotify, Twitch, Skype a množstvo ďalších apiek, ktoré máte v mobile. 

Ak chcete dátový balík skombinovať s voľnými minútami alebo SMS využiteľnými v celej EÚ, sú tu pre vás nové paušály SLOBODA + už od 8 eur mesačne

A ak iba dátujete a potrebujete neobmedzené dáta po Slovensku, pripravená je SLOBODA DÁTA len za 12 eur mesačne.  

Zdielať článok:

Facebook Twitter Google