Rýchly domáci internet a televíziu od 4ky nielen na doma, vybavíte už aj na pošte

Telekomunikačný operátor 4ka rozširuje svoju spoluprácu so Slovenskou poštou. Teraz už aj na pobočkách Slovenskej pošty popri mobilných službách 4ky vybavíte objednávku domáceho internetu a televízie.

16.10.2023

Telekomunikačný operátor 4ka rozširuje svoju spoluprácu so Slovenskou poštou. Teraz už aj na pobočkách Slovenskej pošty popri mobilných službách 4ky vybavíte objednávku domáceho internetu a televízie. Telekomunikačný operátor 4ka pokrýva rýchlou optickou sieťou viac ako milión domácností po celom Slovensku. Spolupráca so Slovenskou poštou tak umožní zákazníkom operátora objednať si služby domáceho internetu a televízie v najširšej predajnej sieti na Slovensku. 

„Naši zákazníci si už zvykli, že na pobočkách Slovenskej pošty si môžu aktivovať mobilné služby, obľúbenú SIM kartu len za 4 Eurá alebo nové paušály SLOBODA. Bolo preto logické, aby sme náš najväčší predajný kanál ešte rozšírili aj o ponuku služieb pevnej siete, domáci internet či televíziu. Zákazníci 4ky na svojej pošte vybavia celé portfólio mobilných služieb a služieb pre domácnosti od 4ky. Sme nesmierne radi, že sme opäť bližšie k zákazníkovi, ktorý tak nemusí nikam cestovať a všetko vybaví jednoducho na jednom mieste, na svojej najbližšej pošte,“ hovorí Andrea Čagalová, senior produktová manažérka operátora 4ka.  

Aké služby 4ky teraz vybavíte na pošte?

Už aj na pošte je možné aktivovať aktuálnu ponuku nielen mobilných služieb, ale aj služieb pre domácnosť 4ka. Predajcovia na pošte vedia teraz zákazníkovi odporučiť okrem mobilných služieb už aj domáci internet a 4KA TV a ich kombinácie alebo aj doplnkové služby ako HBO, HBO Plus, FilmBox, či Cinemax.

Uvítací darček pre všetkých: balík filmových trhákov na HBO na mesiac zadarmo

4ka ponúka všetkým zákazníkom na vyskúšanie TV balík HBO na jeden miesiac zadarmo. Každý zákazník, ktorý si od 2.10.2023 do 31.1.2024, aktivuje alebo predĺži platnosť zmluvy na 4KA TV, tak získa televízny balík HBO – TV kanály HBO 1, HBO 2 a HBO 3, na jeden mesiac úplne zadarmo.

Ponuka platí na všetky nové aktivácie televíznych služieb 4KA TV a to v celej predajnej sieti – na pošte a v 4KA CENTRÁCH. Po uplynutí skúšobnej doby sa balík HBO deaktivuje automaticky, zákazník si však môže balík HBO aktivovať za cenu 8 Eur mesačne, prípadne pri 12 mesačnej viazanosti len za 6 EUR mesačne a ako bonus dostane prístup do streamovacej služby HBO MAX zadarmo.

© 2024 SWAN, a.s. Všetky práva sú vyhradené.
© 2024 SWAN, a.s. Všetky práva sú vyhradené.