Zabavte sa kdekoľvek: toto sú TOP mobilné hry leta 2021

Hry, ktoré by ste si určite mali stiahnuť? Tu je hneď päť tipov na tie najlepšie.

28.05.2021

Teplé dni sú v plnom prúde a my konečne môžeme robiť prakticky čokoľvek. Navštevovať priateľov, piť pivo s priateľmi v interiéroch alebo aj cestovať.

Zároveň však prídu dni, ktoré skropí dážď a ani v bežný deň sa nevyhnete čakaniu, napr. v MHD.

Vďaka smartfónu už dnes vo vrecku každý nosí supervýkonnú hernú konzolu, preto je namieste dať vám pár tipov na to, čo si stojí za to zahrať.

Skákačka a plošinovka Bridge Race (Android, iOS)

Podľa spoločnosti Sensor Tower išlo v apríli o najsťahovanejšiu hru vôbec a treba priznať, že hoci je na mobiloch už naozaj všetko, Bridge Race je naozaj originálna.

Vašou úlohou bude dostať sa z bodu A do bodu B, ako pri klasických pretekoch. Cestu si však musíte sami postaviť!

Treba zbierať farebné tehličky “vašej” farby, ktoré potom míňate na stavanie si vlastného chodníka. 

Bridge Race

Bezpečne do cieľa s High Heels! (Android, iOS)

Možno to nebude vôbec náhoda, ale High Heels má prakticky rovnaký koncept. V tomto prípade je však hra od svetoznámeho štúdia Zynga ešte lepšie graficky spracovaná a návykovejšia (čo môže byť aj dobre, aj zle). 

Ako vysvetľuje video, zbierate svoje opätky, ktoré následne musíte použiť na prechod rôznych prekážok. Levely sú krátke a idú mimoriadne rýchlo za sebou, tak že vás všetko bude baviť aj po mnohých hodinách. 

Fandite našim s Hockey All Stars (Android, iOS)

Hra plná ľadu síce nie je vyslovene letná, ale v dobe práve prebiehajúceho hokejového šampionátu, na ktorom sa Slovákom nedarí práve najhoršie, výsostne aktuálna. 

Samozrejme, licencie IIHF a NHL nie sú lacná záležitosť, preto tu s menami skutočných hviezd nepočítajte. 

Za to si však môžete vytvoriť vlastný tím, ktorému navrhnete dresy podľa svojho vkusu. A potom môžete hrať proti umelej inteligencii, alebo v novom Online League Battle móde. 

Hockey All Stars

Jazdite donekonečna s #Drive (Android, iOS)

V žiadnom mobile nesmie chýbať aspoň jedna čistokrvná pretekárska hra. Real Racing 3 alebo Asphalt 9: Legends asi netreba nikomu špeciálne prestavovať. 

#Drive na to ide trochu inak a namiesto súperenia koleso na koleso s ďalšími hráčmi vás… necháva skrátka jazdiť. 

Ponúka pritom naozaj parádnu grafiku a svojsky, no do detailov prepracované vozidlá, pričom všetko dopĺňa parádny soundtrack. 

Drive

Naozaj prémiové hry pre majiteľov iPhonov

Akokoľvek sú bezplatné hry z obchodov Google Play a App Store graficky pekné, autori musia niečo zarábať. 

Reklamy skákajúcej po každom leveli tak môže byť niekedy priveľa. Apple preto prišlo so zaujímavým konceptom “Netflixu pre mobilné hry”. Za jeden mesačný poplatok (4,99 eur) získate prístup k naozaj A-čkovým a dokonalo prepracovaným titulom. 

Všetko si na mesiac môžete vyskúšať zadarmo, napríklad aj s adventúrou Simon's Cat - Story Time, ktorá je vlastne logickou skladačkou, no poprekladanou milým príbehom. 

Simos's Cat

Vďaka paušálom SLOBODA od 4ky si môžete všetky tieto hry stiahnuť rovno cez mobilné dáta. 

SLOBODA 100+ len za 10 eur na 30 dní má pripravených rovno 11 GB využiteľných v celej SR (z toho 3,78 GB v EÚ) a 100 minút alebo SMS v celej EÚ. 

Pre naozaj náročných je tu neobmedzený paušál SLOBODA ∞ +, ktorý vás pri automatických úhradách priamo z platobnej karty vyjde len 20 eur na 30 dní.

© 2024 SWAN, a.s. Všetky práva sú vyhradené.
© 2024 SWAN, a.s. Všetky práva sú vyhradené.