TOP 5 najobľúbenejších hier pre Android a iOS, ktoré sú úplne zadarmo

Smartfóny a tablety neslúžia len na prácu, sledovanie videí, prehliadanie internetu a komunikáciu s priateľmi. V obchodoch Google Play a App Store nájdete aj množstvo najrôznejších hier, ktoré vás zabavia na dlhé hodiny.

24.11.2017

Smartfóny a tablety neslúžia len na prácu, sledovanie videí, prehliadanie internetu a komunikáciu s priateľmi. V obchodoch Google Play a App Store nájdete aj množstvo najrôznejších hier, ktoré vás zabavia na dlhé hodiny. So svojim mobilom si ich môžete zobrať prakticky kdekoľvek vždy, keď potrebujete zabiť dlhé minúty čakania alebo nudy.

Vybrali sme pre vás mix hier pre mobilné telefóny, ktoré sú úplne najsťahovanejšie, prípadne dostali od hráčov po celom svete najvyššie hodnotenie.

Candy Crush Saga

Milióny a milióny stiahnutí má hra s cukríkmi a fazuľkami. Candy Crush Saga je graficky jednoduchá, ale mimoriadne podarená a návyková. V každej úrovni vás čakajú náhodne rozhádzané sladkosti rôznych tvarov, ktoré potom pohybom prsta po displeji premiestňujete. Ak vedľa seba dostanete tri rovnaké, zmiznú a vy získate body.

Stiahnuť na Android / iOS

Candy Crush Saga

Fruit Ninja

Táto hra poriadne precvičí rýchlosť, s akou dokážete posúvať prsty po displeji svojho mobilu. Palce a ukazováky sa totiž stanú vašimi nožmi. Každé ovocie, ktoré sa objaví, budete musieť rozrezať na dve polovice. Pozor však na výbušniny, ktoré si robia zálusk na jeden z troch hráčových životov.

Stiahnuť na Android / iOS

Fruit Ninja

Word Snack - Piknik so slovami

Táto hra je trochu výnimočná. Ide o logickú hru, pri ktorej z ponúknutých písmen skladáte slová, no na mobile si ju môžu zahrať aj ľudia, ktorí nevládnu angličtinou. Pokiaľ totiž na svojom smartfóne s Androidom alebo na iPhone používate slovenský jazyk, v slovenčine bude aj ona. Vo vyšších leveloch sú slová dlhšie a ťažšie. Ak si neviete rady, poradia vám vaši priatelia na Facebooku alebo niekoľko žolíkov.

Stiahnuť na Android / iOS

Temple Run 2

Temple Run pre mobilné telefóny už vyšiel vo viacerých špeciálnych vydaniach, no koncept ovládania zostáva rovnaký. Postava sama beží cez rôznorodé lokality posiate diamantami predstavujúcimi cenné body. Vy dotykmi na displeji ovládate jej skákanie cez prekážky, aby ste sa dostali až na koniec každého levelu.  

Stiahnuť na Android / iOS

FIFA Football

Mobilná FIFA možno neponúkne tak skvelú grafiku ako jej súrodenci na počítači či konzolách Xbox a Playstation, no oproti nim má veľkú výhodu. Tento futbal je pre váš mobil dostupný úplne zadarmo! Samozrejme, nechýba tu prepracované ovládanie, všemožné fintičky a reálne zostavy väčšiny známych európskych klubov. Samotnou hrou hráča sprevádza virtuálny Christiano Ronaldo.

Stiahnuť na Android / iOS

Fifa pre mobil

Pozrite si aj zoznam najlepších hier na mobil, ktoré potrápia vaše mozgové závity.

© 2024 SWAN, a.s. Všetky práva sú vyhradené.
© 2024 SWAN, a.s. Všetky práva sú vyhradené.