K paušálu aj vymakaná telka alebo domáci internet? V 4ke už vybavíš všetko pre svoju domácnosť!

4ka vám už okrem paušálov zriadi aj domáci internet a televíziu s vyše 111 kanálmi. Načo platiť viac, keď môže byť všetko pod jednou strechou a ešte aj ušetriť?

20.05.2022

Mať poriadny paušál s veľkou porciou dát a voľných minút / SMS je určite super, no len mobil dnes už nikomu nestačí. 

Prakticky každá domácnosť dnes potrebuje aj rýchle internetové pripojenie a ideálne tiež televíziu s pestrou ponukou staníc vo vysokom rozlíšení. 

Prečo by ste toto všetko mali riešiť v rôznych firmách a myslieť na zbytočné platenie rôznych faktúr? Vo 4ke sme sa rozhodli všetko zjednodušiť a okrem paušálov vám už zriadime aj telku a domáci internet s poriadnou Wi-Fi pre celý dom či byt! 

Jedna značka, všetky moderné produkty

Na paušáloch SLOBODA sa nič nemení, kompletná ponuka služieb pod jednou strechou nám však umožní ponúkať služby výhodnejšie. 

Presne tak, 4ka vám dnes ponúka aj rýchly optický internet už od 11 eur mesačne, pričom káble aj s routerom dotiahneme až do vašej obývačky. 

4ka optický internet

Stačí si len vybrať ten správny internetový program podľa toho, aká rýchlosť pre vás bude optimálna – a podľa toho, koľko počítačov, tabletov a smart TV bude pripojenie používať naraz. Môžete mať aj superrýchly Internet XL s rýchlosťou až 1 Gbit/s.

Pre domácnosti (napríklad tie na vidieku), kde optické pripojenie nie je, ponúkame aj fixný dátovo neobmedzený 5G internet alebo LTE internet pre domácnosť.

Keď už, tak všetko a čo najvýhodnejšie

Ten pravý potenciál zábavy, informácií a možnosti bez akýchkoľvek problémov pracovať z domu, ale využijete až kombináciou optického internetu a digitálnej televízie v jednom balíku služieb, v ktorom sme ceny za obe stlačili na minimum.

Vyberiete si rýchlosť domáceho internetu (Internet S, Internet M, Internet L alebo Internet XL až do 1 Gbit/s) a k nemu balík digitálnej televízie S, M, L alebo XL podľa toho, či vám stačí základných 40, alebo potrebujete vyše 111 slovenských, českých, športových a filmových kanálov. 

4ka internet a televízia

Samozrejme, ak už domáci internet máte, môžete si vybrať televíziu aj samostatne, s takýmto balíkom DUO však získate rozšírený TV archív až na 2 roky zadarmo.

A keďže ideme s dobou, Digitálnu televíziu od 4ky dnes môžete sledovať aj cez mobilnú aplikáciu, domáci internet a akýkoľvek notebook alebo dokonca smart televízory rôznych značiek. 

Ponúka rovnakú vyše stovku staníc aj s unikátnym 7-dňovým archívom, vďaka ktorému vám nič neutečie a reklamy jednoducho preskočíte. Navyše si svoj program môžete pozrieť kdekoľvek sa v EU nachádzate. 

Pre verných je tu veľká zľava, ušetrite až 96 eur ročne

Spomínali sme, že vďaka službám pod jednou značkou prichádzajú výhody? Tou najväčšou je určite možnosť platiť menej!

Ak si objednáte ktorýkoľvek z nových produktov 4ky pre domácnosť, teda domáci internet, Digitálnu televíziu od 4ky alebo kombináciu oboch v jednom balíku, automaticky získavate promo kód so zľavou na nový zdieľaný nekonečný paušál SLOBODA NA 4. Zdieľaný nekonečný paušál SLOBODA NA 4 vás bude stáť len 36 €/30 dní, namiesto štandardnej ceny 44 €/30 dní. Ročne tak rodinný rozpočet ušetrí až 96 € ročne.  

SLOBODA na 4

Zdieľaný nekonečný paušál SLOBODA NA 4 vám za jednu cenu umožní využívať až 4 SIM karty, ktoré môžete rozdeliť celej rodine alebo kamošom. Je nám 4 koho si do vyberiere.

Štvorica si spolu zdieľa nekonečné minúty/smsky a dáta (pokojne aj nekonečné) za jednu cenu a z jedného paušálu.  

© 2024 SWAN, a.s. Všetky práva sú vyhradené.
© 2024 SWAN, a.s. Všetky práva sú vyhradené.