K novému mobilu zľava až 210€! Objednaj so SLOBODOU+ alebo SLOBODOU DÁTA a ušetri so 4kou.

Najlepší internet pre študenta na internát? No predsa nekonečný dátový paušál od 4ky!

Domov je tam, kde je teplo, dostatok jedla a poriadne rýchly internet. Od septembra sa však mnoho mladých ľudí sťahuje preč, kvôli štúdiu na strednej či vysokej škole.

Nech už ide študent bývať na internát alebo do podnájmu, hneď po vyriešení základných problémov so sťahovaním ho určite bude zaujímať aj to, ako vyrieši svoje pripojenie na internet. Okrem prístupu do školských systémov ho bude potrebovať na písanie rôznych úloh či školských prác, a samozrejme aj na zábavu, sledovanie filmov či počúvanie hudby so spolubývajúcimi.

Tí šťastnejší študenti vo svojich izbách nájdu ethernetovú zástrčku, no sieťový kábel im nepomôže s pripojením tabletu, mobilu a ani mnohých novších notebookov. Ich spolužiaci na privátoch by zrejme museli riešiť zavedenie optického internetu s množstvom nepríjemných poplatkov navyše.

Pre všetkých dátachtivých študentov 4ka na začiatku školského roka predstavila nový nekonečný dátový paušál TO.∞ DÁTA, ktorý si môžete na ktorejkoľvek SIM karte 4ky aktivovať už za 12 eur na 30 dní. Postačí poslať SMS na v tvare TO.DATA na číslo 950.

Nekonečný dátový paušál ponúka pre študentov neobmedzené pripojenie na internet kdekoľvek na Slovensku. Môžete tak preniesť gigabajty a gigabajty dát kdekoľvek sa nachádzate, či už ste na internáte, v škole alebo aj doma u rodičov a všetko bez obáv z prečerpania dátových limitov alebo vysokých poplatkov.

Paušál podporuje automatickú obnovu tak, ako ste na ňu zvyknutí zo všetkých programov TO., takže si všetko môže nastaviť pohodlne na webe priamo v Mojej zóne a nemusíte už nič viac riešiť, ani nikdy viac počítať zvyšné megabajty do konca mesiaca.

Pokiaľ SIM kartu s aktivovanou službou TO.∞ DÁTA vložíte do svojho smartfónu alebo tabletu a spustíte zdieľanie internetu, na vytvorenú Wi-Fi sieť jednoducho pripojíte aj svoj notebook alebo TV.

Jednoducho sa odviažte, veď nekonečné dáta od 4ky budete mať stále so sebou nech už budete kdekoľvek na celom Slovensku. A nezabudnite, že okrem neobmedzeného internetu pre študentov v mobile si môžete so 4kou na celom Slovensku aj volať a SMS-kovať iba za 4 centy.

Zdielať článok:

Facebook Twitter Google