K novému mobilu zľava až 210€! Objednaj so SLOBODOU+ alebo SLOBODOU DÁTA a ušetri so 4kou.

Aj vy ignorujete nástrahy verejných Wi-Fi sietí? Noste si bezpečný internet vždy so sebou!

Bezplatne dostupný internet v hoteloch, obchodoch a reštauráciách zvykneme považovať za výhodu, no lovenie voľných Wi-Fi sietí po okolí býva poriadne otravné. A dokonca nemusí ísť ani o úplne bezpečné riešenie. Odborníci odporúčajú, aby ste rozhodne zabudli aspoň na otváranie internet bankingu alebo odosielanie citlivých pracovných emailov.

Do nezaheslovaných Wi-Fi sietí môže získať prístup prakticky hocikto. A vôbec to nemusí byť majiteľ obchodu alebo osoba, ktorá takýto router spravuje. S pomocou softvéru dostupného na internete to zvládne skúsenejší používateľ za pár minút a následne tak môže ovládnuť aj vaše konto na sociálnej sieti alebo čítať odosielané údaje.

Pre vaše pohodlie a bezpečnosť sa teda oplatí prepnúť na mobilné dáta, ktorých cena neustále klesá. Každá SIM karta je registrovaná priamo u mobilného operátora a komunikácia vo vzduchu medzi ním a smartfónom zostáva šifrovaná.

4ka navyše teraz ponúka nový dátový paušál TO.∞ DÁTA, s ktorým sa nemusíte báť ani o to, koľko dát prenesiete. Aktivovať si ho môžete na ktorejkoľvek SIM karte od 4ky už za 12 eur na 30 dní. Stačí odoslať SMS v tvare TO.DATA na číslo 950.

Nekonečný dátový paušál ponúka neobmedzené pripojenie na internet kdekoľvek na Slovensku. Môžete tak preniesť gigabajty a gigabajty dát, kdekoľvek sa nachádzate. Paušál podporuje automatickú obnovu, ako ste na ňu zvyknutí zo všetkých programov TO. Nastaviť si ju môžete pohodlne, priamo na našom webe v časti Moja zóna.

A nezabudnite, že okrem neobmedzeného internetu v mobile môžete so 4kou volať alebo posielať SMS iba za 4 centy.

Zdielať článok:

Facebook Twitter Google